0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Biraz önce uyurken uyandı öyle bir ağladı ki zorla sakinleştirdim ve uykuya daldı tekrardan 5 dk ve şiddetli bir ağlamaydı çok korktum bir yerimi ağrıyor ağrıyorsa uykuya dalmaması lazım diye düşünüyorum Allahım sen koru yavrumu bilgisi olan varmı yaşayan bu durumu 3 aylık bebeğim

5 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Dişi ağrıyor olabilir veya kulağına su kacmissa gece ağrır yani kabus görüp uyanır.  İnan ki dillerini anlamak çok zor oluyor 
-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Ay benim bebegimde de oluyor öyle ya niye ki bende çok merak ediyorum sanki biran da bisey olmuş gibi katıla katıla agliyor kıpkırmızı oluyor bazen uyurken bazen uyanık ve keyifliyken benim bebeğim de 3 aylik 
(1,073 puan) tarafından
Bir kerede eşimin kucagindayken öyle ağladı esimde vallahi ben bisey yapmadım diyor ikimizde çok korktuk
(882 puan) tarafından
Gaz sancısı gibi değil qnlamış değilim bu cocuklara noluyor biraz önce yine oldu asla sakinlemiyor katılcak neredeyse ağlarken huyumu değişiyor noluyor yaaaa
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Gaz sancısı tutuyor aniden benim kızım da oluyor bazen
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ya gazdır ya korkmuştur yavrum. Karnına ellesene sert mi. 
(882 puan) tarafından
Sabah uyandığındada aynısı oldu şimdi gazı yok gibi zaten kaskatı yapıyor kendini öyle ağlıyor ay neyi var bu cocuğun ya
(9,076 puan) tarafından
Kıyamam. Azcik büyüyene kadar işte zor oluyor
(882 puan) tarafından
Kahrediyor insanı bilememek yavrum korktumu naptı ağrıyorsa bir yeri neden ağrıyor rabbim korusun hepsini :(
0 oy
(496 puan) tarafından
Bugün oğlumda da oldu 3 veya 4 gibi ağlayarak uyandı ne yapsam sakinlemedi
(882 puan) tarafından
Çok korktum ya yemin ederim aklımı aldı benim
(496 puan) tarafından
Bugün bütün bebekler aynıymış heralde baksana.
(882 puan) tarafından
Evet benimde dikkatimi çekti biraz tuhaf geldi gerçekten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,716 soru

24,158,837 cevap

335,264 kullanıcı

...