0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar bebeğime ilk kez karpuz verdim öyle bir kez yedi sevdi dahada vermemiştim bir kaç gün oluyor bugünde kakasinda bir sürü kırmızı şeyler vardı kan gibi de değil ıslak mendille aldım yuvarlandı öyle rengi çıkmadı karpuz böyle mi çıkar kakada bilen yazabilir mi alerjik bebek o yüzden endişelendim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bebeğin nekadarlik
(269 puan) tarafından
12 aylık olcaz canım
(1,974 puan) tarafından
Sanki daha erken canım  vermissn bn bile daha verince korkuyom alerji olur  ewet kadında kırmızı çıkıyor
(269 puan) tarafından
Canım çok istedi görünce dayanamadım bir kez yedirdim dahada vermedim de alerjimidir yoksa karpuzu yeni mi cikarmistir böyle çıkar dimi
-Reklam-
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Yedir cnm sıkıntı deil benim kız iki yaşında geçen sene de bolca yemişti bu senede bappuz diyerek yiyo en sevdiği meyve karpuz ve evet kırmızı olur dışkısı gayet normal
(269 puan) tarafından
Sağol canım dahada vermedim alerjik olduğu için işte bizimkide sevdi
(1,535 puan) tarafından
Ver cnm az az da olsa ver benim iki çocuğum da yedi ufacıkken hatta birine karpuzu ikiye bölüp öyle yedirmiştik kafasını içine sokmaya çalışarak yiyordu yeryeri karpuz oluyordu sıkıntı olcanı sanmam yine de takılırsan sağlık ocağı doktoruna danış sonra yedir
(269 puan) tarafından
Evet canım sevmeleri güzel aslında karpuz iyi bir meyve hem su hem vitamin ama işte alerjik olduğu için herşeyi deneyerek veriyorum
(1,535 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Evet canim oyle cikar kan pihtisi gibi korkunc bir goruntuyle de cikabilir :))
(269 puan) tarafından
Sağol canım ya evet pıhtı gibiydi
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Evet karpuz büyük tuvaletinde hatta çişinde bile kırmızılık yapabiliyor 
(269 puan) tarafından
Sulu olduğu için mi canım
(8,162 puan) tarafından
Lifli olduğu için diye biliyorum. Benim kızımda da oluyordu
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Bence normal cnn 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
7 cevap 127 göst.
12 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.06 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
10 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Lamelif (1,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,568 cevap

331,023 kullanıcı

...