Kızlar özür dileyerek soruyarum karpuz çok seviyorum yaz ayı başkada birşey yenmiyor zaten ama korkunç bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşıyorum bunun için ne yapabilirim şişkinliği indirmek için
Karpuza alerjin var ozaman
Öyle mi genelde şişkinlik yapıyor diye biliyorum ama bende fazla oluyor
Valla gece gece hoş olmayacak belki ama nedense beni de bozuyor karpuz. Oysa ki en sevdiğim meyve
Benimde yaz ayı çokda güzel gidiyor karnım davul gibi oldu
Bende öyleyim. Hamilelikten olduğunu düşünmüştüm. Demek yalnız değilmişim. Çözümü bulan olursa bana da anlatsın😂
Hamililektj bende çok yiyordum bulantım çoktu yemek yiyemezdim
Ben peynirle birlikte çok seviyorum. Hamilelikten önce yediğimde barsak sorunu yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Ama şuan yediğimde fena oluyorum. Sanki doğuruyormuşum gibi sancılar giriyor 😂
Aynı durumdayız canım bende bakarken yerdim böyle olmazdı doğumum sesaryan oldu acaba ondanmı kaynaklı bilemedim
Belki yine oluyodur da bu kadar değil diye dikkatimizi çekmemiştir😂
o nalet siskinlik bendede oluo. karpuzu cok sevmeme ramen yemem her daim. arada bi kendiimi o siskinlige hazir hissettigimde amaan siseyom nolcak dedigimde yerim😂
Bende öyle yapıyorum zaten kilo alıyorum onuda yiyince iyice psikolojim bozuluyır davul gibi karınla
Beni etkilemiyor
Karpuzda su ve şeker oranı yüksek olduğu için genel olarak istisnai durum haricinde herkeste şişlik yapar gülüm . Çok yemekte zarar yani
Teşekkür ederim canım
Ben 1 tüm karpuzu yesem yine dokunmaz ama eşim 1 dilim yese yatakta ters döner rahatlatmak için de karnına çeşmeden akan buz gibi suyu sürer 5 dakikaya birşeyi kalmaz soğuk bağırsağı hareketlendiriyor
Deneyim canım teşekkür ederim
1,472,740 soru
24,115,334 cevap
333,202 kullanıcı