0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Alt azı dişlerim berbat durumda birisi hamileyken komple kırıldı içe doğru oyuk diğerleri kırık en son bugün yine biri kocaman kırıldı ama dişiden çok korkuyorum ya nasıl gidecem bilmiyorum mecbur gidicem artık uyuştuysalar bile korkuyorum bide o aletleri ağzıma sokdukça midem bulaniyo duramıyorum komple uyutarak tedavi yapilabiliyormus hiç yaptıran var mı o şekil nasıl oluyor

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız o aletler dişine değiyor gırtlağına kadar gitmiş olsa öğürtü gelir. Ben severim dişçiye gitmeyi. Geçen ay 20lik için ufak operasyon geçirdim. Nisan ayında da 20lik için operasyon geçirdim. Kendi kendini telkin et canım. Sen her acıya dayanabilirsin. Sen içinde bir insan büyütmüşsün onu dünyaya getirmişsin. Bir diş çektirmek nedir ki ?
(121 puan) tarafından
Dişçiye gitmeyi çok mu seversin abooo
Kiz ben ameliyattan bile korkmuyorum dis işlerinden korktuğum kadsr ağız ici işlemler çok urkutuyo beni ya
tarafından
Ben severim. İğne yaptırayım edeyim. Acıdan zevk alabiliyorum. O yüzden korkmam. Sırf vücuduma iğne girsin diye 3 ayda bir kan veriyordum Kızılay’a.
(9,080 puan) tarafından
Agiz ici hassas ve birauri sinir ucu var ben zevk aliyorum disciden. İgne yapilmasindan uyusturlmadan ignedeki ilaci enjekte ederkenki o basinc sogukluk hissi seviyorum)
-Reklam-
0 oy
(163,443 puan) tarafından
kiz ben kac kere kactim disci koltugundan tam oturuyom bi bakiyom etrafa kalkip kaciyodum
(121 puan) tarafından
Doktor falan yokmuydu o ara kizzz Allah seni:)))
(163,443 puan) tarafından
çocukken bi kez gittim dr parmaginu issirdim adam elimmmm derken sıvişmıştim aay annemler pesimden binada beni aramisti ☺️☺️☺️ buyukkeb kactigimda dr vardi istemiyom yapamiycam dedim kalktim gittim arkamdan ne dediler bilmiyom ☺️☺️
0 oy
(14,911 puan) tarafından
Hiç korkmam disciden 2000 yılından beli gidiyorum neredeyse ben hiç sorun yasamadim 
(121 puan) tarafından
Korkudan elim ayağım buz kesti şu an:)
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Agiz ici hassas ve birauri sinir ucu var ben zevk aliyorum cisciden. İgne yapilmasindan uyusturlmadan:) ignedekinilaci enjekte ederkenki o basinc sogukluk hissi seviyorum:)) korkmam:)

(121 puan) tarafından
Abooo bir mazoşist daha:)
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Bende cok korkuyom yattigim an ayaklarim titrer ama gecen kayinbabam dr gitmis dr ac geldiysen cekemem disi uyusmaz demis ben ilk defa duyuyom belki bizde bu yuzden cok aci cekiyoruzdur bide oyle dene allah yardimcimiz olsun
(121 puan) tarafından
Aaa ilk defa duydum
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Devlette yaptırdım hiç utandirmadilar yakında özel vardı yirmilikler çekilecek adam aletle vurana kadar ön dişler gidecek farkinda misin diye ben niye geldim siz napiyorsunjz dedim çıktım birşey yaptırmadan dengesiz dengesiz konuşmalara tahammül edemiyorum 
(121 puan) tarafından
Devlete gitmek istemiyorum o yuzden
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Uyuşturuyorlsr zaten 2 kere dişim den ameliyat oldum 1 er hafta ağzımda dikisle dolaştım Bi ameliyat daha olucam işlem anı bisey yoo zaten sonrası zor oluyor yemek VS ağrısı bide 
(1,020 puan) tarafından
Çenemde kemik erimesi vardi dişlerimi çektiler ordaki eti kestiler çeneme kemik tozu ekleyip diktiler
(121 puan) tarafından
Bende de kemik erimesi olmuş çekip 3 4 ay bekliycez dediler kemik oluşması için ama hiç tozdan bahsetmediler
(1,020 puan) tarafından
Kemik kendiliğinden oluşmuyor kemik tozu konuluyor 3 ayrı şehirde farkli farkli doktorlar gördü erimeyi durdurmak için zaten konuluyor toz yoksa ilerliyor bütün dişler sallaniyor 2 dişim gitti 2 ay arayla 2 ameliyat oldum ama benim çeker çekmez ameliyat ettiler diktiler bitti başka doktorlara da git
(121 puan) tarafından
2 ayrı yere gittim yaşın daha genc 3 4 aya kemik dolar zaten dediler bilmiyorum ki
(1,020 puan) tarafından
Ben ameliyat olduğum da 19 yaşındaydım
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Valla bende tirsiyodum ama gene de oturdum geçen çok ağrıyordu cektirmektej cekinirdim dolgu falan dert değilde ama bı gittim ağzını aç dedi birde kapat dedi ne ara aldın mubsrek saniye sürmedi korkacak bişi yokmuş birde 20lik cektirdim düşün 
(121 puan) tarafından
Aynen hızlı yapıyorlarda bana geçmek bilmiyo
(4,583 puan) tarafından
Çekmekten  iyi bence çok sıkıntı o dişlerle yasamak
(121 puan) tarafından
Inşallah çekme olmazda kanal dolgu vs.kurtarirlar zaten eksik var dişlerimde sütler döküldükten sonra hepsi çıkmıyo bizde genetik diğer kardeşlerimde de var
(4,583 puan) tarafından
Çok.kiriksa devlet uğraşmaz direk çeker anca özel uğraşır doldurup kaplama falan yapiyolar da deli para istiyorlar gene ugrascan sonra öyle ugrascana çektir implant yptir durumun varsa
(121 puan) tarafından
Yok özele gidicem de çektirmek istemiyorum en azından kökler saglamsa kendi disimin kökünü kullanayim vida yerine ya
(4,583 puan) tarafından
Baktirman lazım bacım onun için iste
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben aynı şekilde çok korkuyorum.gecen sene dişimi çektirdim arkadaki koklerden birini.uyusturdu işleme baslicakti kusurabakmayin ama aglicam dedim tamam dedi.baya baya sesli ağladım adam dışı cekerken
(121 puan) tarafından
Birazdan çıkıcaz elim ayağım buz gibi oldu bu havada heyecandan
0 oy
(984 puan) tarafından
Korktuğum için psikolejikman iğne ugusturmuyor 2.igneyide atiyolar . O derece 
(121 puan) tarafından
Birazdan çıkıcaz elim ayağım buz gibi oldu titriyo valla
(984 puan) tarafından
Cnm son gittimde ogleydim fakat dişim çok ağrıyordu eşim ile benim dış kırıldı 1 yıl önce ben çektirmeye korktum gidemedim korkudan eşim korkma aynı anda gidelim bende çektirim benden cesaret al dedi kadın eşimi çekti sonra esinizinki çok zordu seninki kolay cekicem dedi benimki çok köklü oldu için 15dkk uğraştı çekmeye en son kırdı çekerken daha çok uğraştı o korku yüzünden şimdi 1ay önce börek yerken dişim ortadan ikiye ayrıldı korkudan gidemiyorum ağrıyor
(121 puan) tarafından
Kist  cıktı disimin  birinde ya ikisi çekilecek temizlenecek biri dolgu olacakmış bence bekletme fazla bekletince böyle kist oluşuyormuş ahh ahh hep bu korkumun yüzünden son raddeye geldim daha beter oldu bak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde OzlemY44 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 940 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu