0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay gözlerime uyku girmiyordu ağrı sizidAn. Bugün Kadın doğuma gittim. İzin kağıdı aldım dis çekini için. 

Gittim dişçiye iğne yaptılar 10 dk bekledim 1 gram ağrı olmadi çok şükür cok sevincliyim. 12 yi çeyrek gece çektirdim. 13.30 da dişimin pecetesini çıkaracam. 

Bugün sabaha kadar oturdum korkudan. 5 de yattım. 5 buçuk dà da oğlum kalktı uykusuzum. Kahvaltı da yapamamistim. Midem bulanıyor sadece :( 

8 Cevaplar

0 oy
(438 puan) tarafından
Hadi geçmiş olsun canım ben demiştim sana çok sıcak ve çok soğuk şeyler yeme bi iki gün
tarafından
Aynen cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Cok sevindim canim Elhamdülillah 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum
0 oy
(163,576 puan) tarafından
Hadi gozun aydin
tarafından
Sağol kız valla kurtuldum
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun kuzumm :)
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 
tarafından
Allah razı olsun kuzum :*
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım nasıl oldu benim  dişinde içi boş 2 parça olmuş çok acıyor mu bende eşimi bekliyorum gidip çekcez çok korkuyorum ☹️
tarafından
Valla hiç korkma cnm. Bende bugün sabaha kadar uyuyamadim korkudan. Yutkunurken bile ciz ediyo. Valla gittim 10 dk iğneyi bekledim uyusmasi icin. 10 dk da da cektiler attılar. 1gram ağrı yok
tarafından
Ay inşallah benimkide öyle olur çok ağrıyor hep şişti eti.
tarafından
Valla kuzum benimki duvarının yarısı kırıldı yarısı da baya bir beşik gibi sallaniyordu. Dışa doğru eğik idi. Yutkunsam bile ciz ciz ediyordu. Etten kopmak üzere idi.. sabahtan beri dua ediyorum kadına. Allah binlerce kez razı olsun diye. 1 gram insan acı hissetmez mi hissetmedim. Kadın dedi ki parça parça çıkarmam lazım dedi. İçi oyuk ya. Tm dedim parça parça çıkarttı. Tamam bitti dedi. Bende kökünü neden çıkarmadiniz dedim aha bak cikarttim hepsini dedi şok oldum resmen. 1 dk bile durma cnm. Benden çok korkan insan olamaz. Ben bile gule güle çıktım. Şimdi uyuşuklugü geçti. Bim den büyük meyveli yoğurt aldım ondan yedim. Hala ağrı yok :) Hatta parol aldırdım. Agrirsa ard ardına icerim diye. Çok şükür Rabbime hala acı yok. Dudağim dilim kendine geldi hiç ağrı yok. Önce fisfis sıkti 2 dk sonra iğne yaptı. İğneyi bile hissetmedim. İğneyi yaptı 10 dk bekledim tamam ondan sonra hiç ağrı sizi yok.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,833 soru

24,189,063 cevap

336,797 kullanıcı

...