+1 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,754 puan) tarafından

Bütün fazlaliklarimi vermem gerekiyor biraz kilo verip baklava yiyerek kutlama yapacam hedefim bir haftada beş kilo vermek bu saate kadar da iki üç çeri domatesi ve bir şeftali yedim  amacim ölmemek üzere yaşamak :)

Kimler diyette bu arada yemek yaptım şuan etli hafif sebze yemeği yağı da az koydum ama yerken bir dilim ekmek ve küçük bir kase yemekle yiyecem tek öğün diyeti düşünüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Seftali senin kan şekerini yukseltir birden sonra dusecektir ve acikirsin aclik krizin olacagi icin diyeti bozarsin kahvalti da yumurta tarzi ürünler tercih edersej uzun sure tokluk sağlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

diyette olup evdekile baklava alan ben
(1,754 puan) tarafından
Biz bu sene almadık çok şükür
(1,754 puan) tarafından
Ama çok lezzetli gozukuyor
0 oy
tarafından
Mesela bak ben kahve içtim tek daha yemek yemedim ama zerre açlık yok akşama sebze yemeği yoğurt yerim yetiyor bana
(1,754 puan) tarafından
Yemek pisti simdj kepçeyle yemem insallah
tarafından
Yok kız niye nolmus
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Diyet yaparken sabah sağlam kahvaltı yapmak gerek bence ya. Zayıf biriyim ben ve ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum şişirip rahatsız ettiği için sevmiyorum gün içerisinde hiç yemiyorum öğlen sıcaklarında dolaptan çıkan buZ gibi meyve yanına soda miss :D akşam yine karbonhidratsız yemek ve ardından kahve.. Günü böyle kapatıyorum shshsh :D 50 kiloyum diyet değilde normal düzenim böyle.. 
0 oy
(247 puan) tarafından
Kahvaltini doyurucu seyler ye orta boy haslama patates yumurta gibi aksam da az ye acligin gitsin yeter bende basladim 3 4 gun oldu bakilm verebilecemmi kutlama olarak istedigim elbisyi alarak 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Aciktikca sekersiz kahve ic su ic biraz sut ic

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,383 cevap

330,121 kullanıcı

...