0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Sorum yukarda.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Direk sarıp gömülüyor yıkama olmuyor canım

Başın sağolsun ☹️

Bende 19+4 de kaybettim ama o an hastane alınca o üzüntüyle geri vericeklermi diye sormadım toplu gomuyorlar dedi
(300 puan) tarafından
Hastaneye bırakmak istemiyorum. Hala kalbi atiyor ama sağlığım icin sonlandırmak gerekiyormus
tarafından
Neyinvar neden sonlandırmak istiyorlar
(300 puan) tarafından
Suyu bitti hic kalmadi enfeksiyon riskim varmis. Karnımda kalbi durursa tüm sistemime zarar verebilirmiş. 2 hafta dayanip dogsa bile sakat kalirmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gömülüyor Allah rahmet eylesin:( 
0 oy
(303 puan) tarafından
Serklaj olan sen misin suyu biten
(300 puan) tarafından
Evet :(
(303 puan) tarafından
Çok üzgünüm geçmiş olsun 25 26 hafta olsan belki bekle derdim ama 20 hafta çok erken. Mutlaka sonlanacak bi yerde :( Allah sabır versin
(300 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(127 puan) tarafından
Kardeşiminde 16.haftada suyu gelmişti doktor 2 gün bekletti kendiliginden kalbi dursun dye ama bu kezde enfeksiyon degeri yükseldi mecbur sonlandırıp normal doğumla aldılar kendimiz gömdük size de Rabbim sabır versin saglikli hayırlı evlat nasip etsin
(300 puan) tarafından
Nereye gomdunuz canım belediye yardimci oluyor mu
(127 puan) tarafından
Simdi postlarına baktimda kardesimle ayni seyi yasamissiniz ama onda serklaj olmadan bi gece aniden suyu gelmişti herkes yaşar dedi kardesimde sonlandirmak istemedi ama hayati tehlikeye girdi hatta biz bi kac ebeye doktora sorduk yaşar mi dye belli olmaz ama yaşasa da bu saatten sonra size.bi.faydasi olmaz dediler zaten 2.gün kardesimin enfeksiyon yukseldi cok kötü oldu bu kez doktor anne için dua edin demeye basladi cok zordu ama hersey bi imtihan şimdi 2 çocuğu var sana da Rabbim sabir ve sifa versin canım kendini uzme
(127 puan) tarafından
Canim kayinvalidesi normal mezarlığa gömmüş zaten minnacik o yüzden bi köşeye gömmüşler görevlilerle beraber
(300 puan) tarafından
Keske öyle bir imkanımız olsa sehir dışındayız burada tanidik kimsemizin mezari yok.
(127 puan) tarafından
Bizim kide tanidik birinin yanina degil canim bi bebek mezarinin yanina konulmus
(300 puan) tarafından
Bir yerden izin filan almadan mı sorun çıkarırlar mı
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Benimde 20 haftalık erken doğumum olmuştu enfeksiyondan dolayı su kesesi delinmişti suyum gelmişti biz eşimin babasının mezarına gömmüştük  ben gitmemiştim abim babam eşim falan gitmişti hoca da varmış 
(300 puan) tarafından
Biz şehir dışındayız yoksa benim de niyetim öyleydi

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,745 soru