+1 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından

Kizlar 10 haftalık hamileyim damla damla her tuvalete oturdugumda peceteye kan geliyor bugün acile gttim beta 15 bin olmasi gerekirken 7200 çıktı progesteron verdi acilde ultrasonla bakcak 1 tane doktor yok beni bu halde eve gönderdiler sabahtan hc ağrım yoktu vajinadan fitil olarak kullndim 2 saat oluyor aşırı kramp gbı ağrım var karnimda hafif lekenmede var düşük mü yapicam acaba başına böyle şey gelen varmı bu 2. Düşüğüm olacak olursa çok korkuyrm 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım ağır iş yapma dinlen .özele git istersen

(154 puan) tarafından

Canm özel yok burda 

-Reklam-
0 oy
(527 puan) tarafından

Durumun varsa özele git müdahale etsinler hemen bir hafta ya da 10 gün tuvalet harici yerinden kalkma sadece ev içinde bir tur atarak yürü ama asla iş yapma benim de 10 haftalık başıma geldi kanama bir gece hastanede yattım inşallah sağ Salim kucağına alırsın

(154 puan) tarafından

Canım bulundugumuz yerde özel yok hakkarideyz sadece devlet hastanesi var karnimda aşırı bı ağrı var mukuslu sümüksü tarzda parmak boyunda uzayan kanlı bı akıntı oluyor 

(527 puan) tarafından

Akıntının rengi ne ?

(154 puan) tarafından

Düşük yaptım canım kahverengi akıntı geldi sonra kürtaja aldılar pihtiya döndü kanamam çok oldu

0 oy
(4,989 puan) tarafından

11 ci haftada kanama oldu 1 gün hastanede yattım 15 günde evde. Ağır kaldırma uzan hicbir iş yapma imkan varsa ozelle git canım 

(4,989 puan) tarafından

Ben adet oldum sanmistim canim

(154 puan) tarafından

AA okadar cokmuydu peki ağrın varmiydi kramp tarzinda

(4,989 puan) tarafından

Ağrım bir gün önce vardı ama kanama yoktu, ertesi gün uzanıyorum bir akıntı geliyor ama kan olabileceğini düşünmedim şok oldum 1 gün yattım sonda taktılar ayağa kalkmam yasaktı evdee de aynı şekilde 15 gün sonunda rahat ettim ama ev iş yapıyorum detaya girmezdim üsten, perde felan annemler yapardı eşim yapardı 

(154 puan) tarafından

Beni kürtaja aldılar canım düşük yaptım keşke benimde normal bı kanama olsaydı öluyorum sandım o agrilardan

(4,989 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım basin sagolsun. Vakti zamanı gelince biliyorum burada güzel bir post acacaksın ❤️

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
14 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuss (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,337 soru

23,907,866 cevap

322,831 kullanıcı

...