0 oy
51 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (774 puan) tarafından
Kizlar özelde fiyatlar ne kadar devlette biraz zor biliyorsunuz sıra bulmak

1 cevap

0 oy
(2,737 puan) tarafından
asla yaptırma. ben yaptıranların  bir daha adam olup hastalıksız sağlıklı gün geçirdiğini görmedim. takriben 12 yaşından sonra tamamen son buluyor.
(3,299 puan) tarafından
Yanlis yonlendirme yapmayin lutfen. Ben bademcik ameliyati oldugumda 18 yasindaydim. O zamana kadar Allahin her gunu hastaydim. Bi gecede atesim cikardi. Hergun bademcigimin biri siserdi. Yaptirali 10 yili gecmistir. Her sene 1 kere hasta olurum. Ameliyattan sonra dunya varmis dedim.
Yani gerekli ise cidden yaptirilabilir.
(2,737 puan) tarafından
iyi bize bunu diyen doktorda herkesi yanlış yönlendiriyor. bademcikler vücut için çok önemli. muhtemelen sağlıksız beslenme alışkanlığınız mevcuttu. çünkü bademcikleri en çok o etkiliyor. bir cok akademisyen alinmamasi yönünde makale yayinliyor. yani siz iyi bile olsanız istisna sayılırsınız. bademcikler yolunda olmayan şeyleri haber verir şişerek ve siz aldırarak vücudun haber verme mekanizmasını bozuyorsunuz. o yüzden insanları aldirmamaya teşvik etmek gerekir.
(3,299 puan) tarafından
Tesvik etmek gerekir elbet ama bu asla olmaz hastaliksiz bir gun goremezler vs.diyerek korkutursacina soylenmesi gerekmez.Bana yaptigin bu yorumunu normal bir yorum olarak yazsaydin desteklerdim. Dediklerin dogru diye. belki ben istisna olabilirim. Ailemde bu ameliyati olan bircok kisi istisna olabilir ama cok zaruri bir durumdaysa alinadabilir. Herseye aslaa katiiyen hayiir diyip aciklama yapmadan kestirip atmak bana tuhaf geldi. Fikrimi belirttim.
(774 puan) tarafından
Zaten çürümüş bir bademcik nasıl aldirmasin havale geciricek kadar ateşi çıkıyor kaynimin 30 yaşında nerdeyse
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 268 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gokcee05 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 121 göst.
30 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,906 soru

24,175,630 cevap

336,099 kullanıcı

...