+1 oy
104 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,844 puan) tarafından

Kızlar kızım 1 ay önce geniz eti bademcik ameliyatı oldu. Çok şükür iyi. Kilo aldı. Sesi değişti. Yavrum yutamıyordu o yüzden hiç bir şey yiyemiyordu. Gerçek sesi bile böyleymiş. Kelimeleri daha güzel çıkmaya başladı. Herkes enfeksiyon kapınca ciğere iner daha zor atlatır hastalığı diyor. Bademciği neden aldırdn diyor. Ama son raddeye gelmişti. Boğazını tamamen kapatmıştı. 

Aramızda aldıran aile var mı. Hastalık süreci nasl oldu. Tecrübeli anneler yazarsa çok mutlu olurum. 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (3,367 puan) tarafından

Eltimüm 3 çocuğu da oldu, 2 küçük yaz başında oldu ama büyük oğlu ameliyat olalı 1 sene oldu. Çocuk devamlı hastalanırdı, her ay antibiyotik tedavisi olurdu. Ama ameliyat olduğundan beri hastalanma oranı çok azaldı. İştahı arttı, kilo aldı, yemek yemezdi artık yiyor. İnsanlar küçük dil ile bademciği karıştırıyorlar. Genelde küçük dili alınan insanlar daha kolay boğaz acısı yaşıyorlar

önce (1,844 puan) tarafından

Bizimde iştahmz arttı kilo aldı. Kışın nasl olur bilmiyorum . Çok hastalanırdı antibiyotik kullanırdk. Bakalm bu kış nasl olacak. 

önce (3,367 puan) tarafından

Eltimin oğlu çok rahatladı. Bende kızımda genizetinden şüpheleniyorum, o yüzden bende göstericem varsa aldıracam. Erken yaşta daha kolay iyileşiyor gördüğüm kadarıyla

-Reklam-
+1 oy
önce (9,818 puan) tarafından

Kızımında bademcikleri büyük kış biraz zorlu geçiyor iki Dr a götürdüm ikiside aldırmayın dedi ciğerde problem olur diye benim bir arkadaşım aldırmıştı çocukken şuan bile baya çekiyor buhar almadan gribi atlatamıyor oda aldırma dediği için istemedim 

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Eltim aldırdı oğlunun çok çelimsiz bı çocuktu aldirdiktan sonra kendine geldi yemesi uyuması nefes alışı bile değişti şuan 17 yaşında gayet iyi 

0 oy
önce (2,621 puan) tarafından

Benim alınmıştı küçükken kendimden söyleyeyim 

İyileşme süresi normal ortalama yani. Sürekli hastalanma işi bitti. Evet bademcik mikropları topluyor doğru ama onları topladığı için kötü oluyor ve zamanla zarar vermeye başlıyor. Çevrene aldırma çocuk sürekli hasta olup yiyip içemese daha mı iyi olacaktı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,844 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 152 göst.
+2 oy
4 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,472,913 soru

24,117,855 cevap

333,324 kullanıcı

...