0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar

Su diyeti yapan var mı

Faydası zararı var mı

Nasıl yapılıyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu kilolar canıma tak etti 

3 günlük yapıcam bende 

Su sıvı bitki çayları 

Sıvı çorba 

Bunları tüketicem tek 
(255 puan) tarafından
En fazla kaç gün yapılıyor canım
tarafından
3 gün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu diyeti değilde kilo almak için uygulama indirdim 20 dkda bir uyarı veriyor su iç diye ahahhaha patlicam şimdi az kaldi
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Canım bu tarz yapılan diyetlerde o anlık kilo veriyorsun ama sonrasında daha fazla bir şekilde geri alıyorsun sana tavsiyem sağlıklı ve düzenli beslendiğin zaman uzun vadede kalıcı kilo veriyorsun ben 20 kilo verdim ki bu 20 kilonun öncesinde tabii gebelikte aldığım kiloydu bu ama öncesinde de yani çok zayıf sayılmazdım hep 70'li kilolardaydım hep verdim geri aldım verdim geri aldım ama hayatıma sağlıklı beslenmeyi oturttuktan sonra kolay kolay kilo almıyorum evet kaçamaklar yapıyorum ama kilo olarak geri dönmüyor buna çünkü arkasını getirmiyorum bir gün fazla kaçırdıysam ertesi gün daha hafif ve dengeli beslenmeye çalışıyorum sana tavsiyem bu olur.  iki ana öğün 2 ara öğün tarzında yaparsan hem aç kalmazsın hem de daha kolay kilo verirsin karbonhidratı tamamen hayatından çıkartma ama azaltmaya çalış. Akşam 6dan sonra yemek yeme bol bol su tüket mutlaka ilk ay 5 kg gider 
(255 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(2,737 puan) tarafından
10 gün açlık orucu tuttum sadece su tükettim. tüm vücudum yenilendi kendime geldim. 10 günde 8 kilo verdim. bıraktıktan sonra ki 10 hunde sibi gıdalar tükettim. 4 kilo da öyle verdim. ama çok faydası oldu. ben kilo için değilde sağlık için yaptım. gerçekten de sağlığıma saglik kattı.
tarafından
10 günde kaç kilo verdin su dışında çorba felan içtin mi detaylı anlatır mısın
(2,737 puan) tarafından
10 gün yalnızca su. 10 bittikten sonra mide travmaya girmemesi için sonraki 10 günde de sıvı gıdalarla besleniyoruz. oruca başlamadan mutlaka lavman ya da epsom tuzu içiyoruz bağırsakları tamamen boşaltıyoruz. 10 günde 8 kilo verdim. sudan başka hiçbir şey yok yalniz su
tarafından
Epsom tuzunun zararı varmı peki. Niye bağırsakları boşaltıyoruz:D
(2,737 puan) tarafından
çünkü aç kalınca vücut ilk önce bağırsaktakileri çeker. bu demek oluyor ki diskinla tekrar besleniyorsun. değil epsom tuzu zararlı olacak ben onun gibi yararlı hiçbirşey görmedim. en iyi ozelligi bagirsak temizler. ayda bir onunla dua alırım vücuttaki toksinleri atar. çocuğum hasta,olsun ateslensin hemen epsom tuzlu küvete yatırırım sabaha ilaçsız turp gibi kalkar daha ne olsun :D
tarafından
Teşekkür ederim bende öylr yapayım sağol

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
10 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,446 soru

24,072,466 cevap

330,752 kullanıcı

...