0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (772 puan) tarafından
Kızlar 3 yaşında oğlum var iki hadtadr öksürük bırakmadı yavrumu  doktor hava vs verdi ama yok. Gece uyuyamıyo bile. Yokmu bildiğiniz bi yöntem şıp diye kesen 

7 Cevaplar

0 oy
(4,656 puan) tarafından
Canım ben pekmeze limon sıkıp veriyorum iyi geliyor geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Netten bir bak cnm., günlük sakizi çok iyi geliyor öksürüğe, nasıl yapılacağını videolar anlatıyor 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Zencefille bal macun yapıp yedirin biraz bal bir çay kaşığı zencefil yada zerdeçal keser inşallah..
0 oy
tarafından
1 yk tereyağ

1 yk pekmez 

Tereyağını erit tavada içine pekmezi koy 2 taşım kaynat sonra yedir çocuğuna hemen kesiyo öksürüğü
0 oy
(129 puan) tarafından
Ya sizi evhamlandırmak gibi olmasında benim kızım da 3 yaşına girmek üzere Nisan ayından beri kuru öksürük vardı ateş yoktu dr a götürdük alerjik dedi 2 hafta önce ateşlendi ve öksürürken kusmaya d başladı gece uykusundan uyanıp boğulurcasına öksürüyor peşine kusuyordu ertesi gün başka dr a götürdük zatürre dedi 2 haftadır sürekli hava antibiyotik çok şükür bugün kontrol de geçmiş dedi yani 1 dr ile kalmayın üstüne düşün öksürmekten boğazları da thriş oluyor çünkü geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Thymex şurup sabah öğle akşam 
0 oy
(709 puan) tarafından
5 tatlı kaşığı bal 

2 çay kaşığı toz zencefil 

2 çay kaşığı toz zerdeçal

çay kaşığının ucuyla minnak karabiber.

Hepsini karıştırın macun kıvamına gelsin. Bu karışımı sabah akşam 1 çay kaşığı verin. Karışımı Max 10 gün saklayabilirsiniz. 

Bizzat denenmiş, test edilmiş tatiftır. Eşime, çocuğuma kendime hep kullanırım. Kullanın şifa Allah'tandır. 3-4 gün sonra Allahın izniyle bana da vesile olduğum için dua etmeyi unutmayın. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 127 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde My life (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,944 soru

24,190,541 cevap

336,868 kullanıcı