0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar benm iş yermden yakın arkadaş grubum var oradan yazışıyoruz aslında gün için kurmuştuk ama birçok şeyi oradan konuşuyoruz samimiyiz baya hatta bir arkadaşın özel ailevi sorunlarını bile paylaşmıştı grupta bnm bebeğim olduğu için son zamanlarda katılamadım günlere.geçenlerde aynı arkadaş grubumun yeni bir grup kurduğunu fark ettim ve bir tek ben yokum gezmekle ilgili bir grup kurmuşlar kendimi dışlanmış hissettim alınganlık mı yapıyorum sizce? Yani yakın arkadaş grubu dedim ama yakın değiliz sanırım ekstra ikinci grubu kurmak saçma geldi.sadece 2.gruba arkadaşların kardeşleri var onları da eklemişler yeni gruba eski grupta kardeşleri yoktu ve bunları ben de tanıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(3,350 puan) tarafından
Ben olsam çıkardım o gruptan bende kendimi dışlanmış hissederdim senin gibi 
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Yoo çok haklısınız birtek ben olmasam arkamdan konuşuyorlar diye düşünürdüm direk madem herkeside tanıyorum 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bı sen mi fazla gelmisisn gruba. Çok da diğer kalabalık olmasın telefonlarına grup fazlalagi olmasin
0 oy
tarafından
Siz olaylara dahil olmadiginizdan dolayi sizi gurup dışı birakmislar kizmanizada gerek yok zaten ortama katilmiyormussunuz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
+5 oy
15 cevap 489 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
0 oy
7 cevap 270 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,306 cevap

330,740 kullanıcı

...