0 oy
181 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar ben lazere başladım lazer öncesi jiletleyip gelmem söylendi yaptım fakat işlemden sonra bir dahaki lazer seansına kadar hiç jilet vurmayacak miyim malum yaz dönemi ve askılı şort falan giyiyorum ayrıca ilk seanstan sonra hiç dökülme olmadı epilasyonun ismini bilmiyorum jel surup te yapılanlardan 

8 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla evet yapmamam lazım 
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
Evet  diğer lazer seansına kadar dokunmucn  buz lazer oluyor canım ilk seansta çok farketmemisti benim sonraki seanslarda azalma dökülme olmuştu diğer sıcak lazer daha etkili 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Bana jilet vurma tras makinesiyle kısalt dediler yaza denk geldiğinde zatn azalmıştı bende sordum uzadığı için napabilirim diye tras makinesiyle kısalt dediler öyle yaptım 
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Bayağı uzarsa yine kısaltıp gidersin Yeter ki ağda yapma ağda yasak jilet yasak değil
0 oy
(2,244 puan) tarafından
ben de lazere gidiyorum jel sürüp yapılıyor benimkisi de buz lazer diye geçiyor adı. çıktıkça kökünden almıyorum ama jiletle alıyorum jiletle kısaltabilirsin demişti bana kadın. 
0 oy
tarafından
Evet lazere gitmeden önce jilet vurmanız lazım. Daha sonrasında vurursanız köklendirir yine. İlk seanstan sonra olmaz 3-4 seansta azalma ve dökülme başlar. Bir de güneşten kendinizi korumanız lazım, lazer vurulduktan sonra güneş yanığı olabilir. Bu yüzden lazeri kışın tavsiye ederler
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bence kışın başla hem bitmez hemen dokunmamanda lazım 
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Bende lazere gidiyorum ama jel sürülmüyor bana tıraş Makinesiyle kısaltıp gidiyorum 

İlgili sorular

+5 oy
27 cevap 650 göst.
25 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde baharyesili (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 251 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mrv37 (3,777 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 1,069 göst.