Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Buzluğa Ne koyabilirim
0
oy
264
göst.
8 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
soruldu
Şimdik Kızçeler benim Ağustosta doğumum var bir kızım var nasip olursa birde oğlum olacak eşimle kızım ilgilenicek kayinvalidemler de yakın onlarda ilgilenir de gün içinde evde olur eşimle kızım akşam büyük ihtimal ya kayinvalideme giderler yada kayınvalidem bize gelir diyorum kız buzluğa neler koyayım sarma koyucam lahana olsun üzüm olsun köfte yapıp koyucam hani aparatif akşam her türlü hallederler de aç kalmasınlar istiyorum aklım burada kalmasın kalmazlar da neyse anladınız siz hani deseniz patates soy doğra buzluğa koy o bile kabulum eşim gözleme çok sever yufka ile yapıp koysam o da olur mu yardım ❤️
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
8 Haziran 2023
Mrs.Eris.
(
2,863
puan)
tarafından
cevaplandı
Manti, börek,nohut fasulye yemeği yap böl canım çıkarınca cozdurup yiyecek kadar
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Nohut fasulye haşlayip koyucam yeşil fasulyeyi de kavurup koyarım da bunları yemek olarak yapıp kavanoz ile de koyabilir miyim ki buzluğa
8 Haziran 2023
Mrs.Eris.
(
2,863
puan)
tarafından
yorumlandı
Kavanoz çıkınca çatlar ama ben soğuduktan sonra buz dolabi posetlerine koymuştum canım yemeğini yapıp
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Yemek yapıp buz dolabı poşedi ile koyayım o zaman ben kizimada çorba vs de koyarim
8 Haziran 2023
Mrs.Eris.
(
2,863
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım oluyor. Mercimek denedim tek corba ben diğerlerini bilemem.
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende mercimek büyük ihtimal
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Haziran 2023
Nehirr1562
(
7,101
puan)
tarafından
cevaplandı
Olur balım sigara böreği at tepsi böreği pişir sogsun at buzluğa çıkarıp ısıtıp yerler .
Lor Kavur soğanla ben ondan atmıştım pratik olur ekmekle çayla yerler .
Kek yap koy.. poğaça koy
Patates kararıyor patates koyma ama kavurup soğanla öyle koyuyorum ben börek içi için ama onu yiyende çok sevende var istersen yap hasla Kavur at
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım gözlemeyi pişirip mi koysam daha iyi olur yoksa pişirmeden mı çıtır olursa yemez de yumuşak seviyor
8 Haziran 2023
Nehirr1562
(
7,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Pişirmeden köy balım kendileri yapsın hemen
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Saolasin canım ya o zaman bol bol yufka alıp gözleme yapıp dolaba atayım çok seviyor kahvaltıyı öyle hallederler
8 Haziran 2023
Nehirr1562
(
7,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama bence bu kadar yorma kendini balım gozleme at bide kek poğaça yap bir iki gün öyle hallederler zaten annen yemek yapar aç kalmazlar
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğum sonrası da lazım olur diye dedim canım sezeryanli olucam eşim izin alicak da benim için kolaylık olur hemde şuan rahatken kişa hazırlık misali
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Haziran 2023
Zeynosss
(
13,475
puan)
tarafından
cevaplandı
Manti olur borek olur sarma olur. Kiz biz elmali turta attik denedik cikardik eridi misss yeni yapilmis gibi dusun. Gozleme atabilirsin cikartip pisirir. Gerci kete falan atiliyo oda okur sanirim pismis cikarir isitir. Corba yapip kavanoza kapabilirsin konseve oluyo hicbisey olmuyo cikarir kaynatir valla 2 3 cesit yap 2ser tabaklik. Normal dolaba koy spguyunca. Pogaca olur. Patates bile atabilirsin evet soy dogra cikarir kizartir. Sulu kofte icin mesela yapabilir dersen kofteleri hazirla at. Patates havuc minik minik dpgra at. Hemen atar patatesleri suyunu dokup kofteleri. Sana bile kolaylik olur. Ispanak bile atiyorum ben hemen bi sogan kavuruyorum ispanaklar hazir oluyo
2 önceki yorum göster
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Patatesleri poşetle mi koyayım canım saol vallahi sabah kahvaltıya patatesleri kizartir eşim gözlemeyi de yapar yanına birde çay kahvaltiliklar geçer yemek işini de yapıp buzluğa atarım sarma lahana dolması biber dolması vs de yapıp koyucam pişirmeden kayinvalideme derim gelir pişirir ondan yana da sorun olmaz yemek de atarım buzluğa
9 Haziran 2023
Zeynosss
(
13,475
puan)
tarafından
yorumlandı
Buzdilabi posetiyle at canim bisey olmaz. Kayinvaliden yakin degilmi yemeklere gitmezmi esin aslinda. Ben hic yemek dusunmedim canim bizde kaldi ben hastanedeyken
9 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Akşamları gider de gün içinde eşim evde olur malum kızda var acikirsalar ellerinin altında yemek olsun diyorum
9 Haziran 2023
Zeynosss
(
13,475
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizimki gelip bizde kalmisti ama ayak bagi yok. Sen yap yinede canim ne olur ne olmaz
9 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşime dedim gündüz kızla evde olursunuz akşam annem gelir kalır diye de bilmiyorum ya ailesi de olsa eşim benim yemeklerimi seviyor orada yer ama kısaca şöyle diyeyim canım kayinvalidemler yemekleri tuzsuz yapıyor eşimde tuzlu seviyor ondan aç kalmasın istiyorum benim yemeklerimi arıyor yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben sayın sana börek koy poğaça koy gözleme koy içli köfte olabilir mantı koy bu tarz şeyler hemen ısıt ye olur bi csy demlesinler mis gibi ama sen vaktin ve gücün varsa bol bol yap koy önümüz kurban sende keseceksen ona göre yerini ayarla kalana doldur böyle şeyleri doğumdan sonra nolacagi belli olmaz belki çocuğun huysuz olursa sana da iyi olur ben hiç dusunemedim hep makarna yedik
3 önceki yorum göster
8 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayy tüh nasip işte canım valla çok pratik tarif hemen yarım ekmek arasına soğan domates et çay kola ayran ne istersen mis gibi menü dışardaki dönemlerden güzel oluyodu bi dahakine inşallah aynen menemen usulü yapiyomus ben yapıp denemedim sen bi dene az bişey olmazsa hiç bulaşma
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Denim canım buzluğa atmaktan daha pratik olur alıp alıp yerler yani :) aynen canım ama o döner işini kesin deneyeyim
8 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Dene dene afiyet şeker olsun canım
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim canım ya zahmet edip güzel zamanindan ayırdığın için :)
9 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Aaa estağfurullah canım ne demek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Haziran 2023
Gecenin ucunda
(
1,451
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben topalak,kofte,sarma,borek,pogaca,haslanmis nohut,pisirmeye hazir tavuk,kurabiye koymustum hatta corba yapip kavanozlara konserve gibi koyacaktim ama kontrole gidip dogurdugum icin olmadi
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim sezeryan ya gün beklicez et kıyma vs koydum bugün sarma lahana dolması biber dolması vs koyucam gözleme patates vs koyucam nohut fasulye de koyucam da birisi şey dedi aklıma aşırı yattı kavanozda menemnlik gibi yemek yapılıyormuş onu yapabilirsem harika olacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Haziran 2023
terslale
(
3,408
puan)
tarafından
cevaplandı
Börek sar muska şeklinde Patatesli kıymalı, yada sadece Patatesli at. Çıkarıp pişirilir. Kurtarıcı oluyor. Poğaça pişirip atabilirsin.
Kurabiye yap at. Dereotlu kurabiyeler güzel oluyor. Kek bile pişir at nolcak. Ellerine sağlık şimdiden. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişi
2 önceki yorum göster
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahhh ahhh bu günlerim iyi günler doğduktan sonra kafama huni takip gezicem ahhahah
8 Haziran 2023
terslale
(
3,408
puan)
tarafından
yorumlandı
Heheh iyi olur inşallah kız öyle deme:)
8 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Pek sanmıyorum ama inşallah ya eşimde olmasa imdat diye kacacam evden ahahha
9 Haziran 2023
terslale
(
3,408
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsanoğlu herşeye zorluğa alışıyor :) yeterki sağlık olsun inşallah. Allah yardımcın olsun. Evet onlar iyiki var
9 Haziran 2023
OynakBalina
(
1,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canım benim Allah'ım evinden huzuru bereketi eksik etmesin ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
340
göst.
Doğuma az kaldı buzluğa neler koyabilirim? Fikir??
26 Ekim 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Acemianne35
(
161
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11
cevap
343
göst.
Doğuma az kaldı buzluğa neler koyabilirim?
17 Ekim 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
0
cevap
84