0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından
Bahce katında oturuyorum kızlar arka tarafta otopark alanı var küçük bi teyze var torunu geldiginde bahceye indiriyor bahcedeki eşyalarimızı vs kullanıyor yetmiyor diger komsuyu cocuklari vs de topluyor yani simdi diyeceksnz onlarında bahcesi evet dogru ki biz kiracıyız ama temizligini bakımini biz yapiyrz bahcenin  hadi geliyor tamam teyzeye bir sey demiyrm ama izin almadan esyalarımızi kullanıyor araba bisiklet vs rahat rahat çocugu mu uyutuyorm hic sorulmuyor ya her seyi gectm sevmedigm insanları bahceye çagıriyor bi kahveleri eksik.Yani ben sevmedigim ve ılıyamadgm icin cok yüz vermiyrm zaten o yüzden gelseler bile cok durmyrlar vs ama esim olacak adamdan yüz buluyor bugün mesela o bahceye cıktı diye kac saat geldiler oturdular..Yani en cok ona sinir oluyrm zaten herkese yardimsever herkese anlyıs evine gelince köpek ben böyle bir sey görmedim .Şimdi ben haksizmiym siz olsanz rahatsız olmaz misiniz Allah için?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonuçta ortak bahçeyse birşey diyemezsin ama uyar eşyalarını kullanmaması konusunda
(1,372 puan) tarafından
Yok çok sinirlerim tepeme cıkiyor zaten o esya icin getiriyor araba vs icin yani en son diyecegm zaten bahce sizinde bahceniz olabilir ama esyalar bizim diye bende öyle cok konusan bi insan degilim icime atyrm hep .
tarafından
İçine atma tatlı dille  söyle
-Reklam-
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Bahçeyi kullanabilir ama eşyalarını kullanamazlar canım 
(1,372 puan) tarafından
Canm penceremin onu ya resmen o bile rahatszlik verici bir de bahceyi biz temizliyrz bakiyrz ya esyalar icin geliyrlar zaten ki
(1,171 puan) tarafından
Giriş kat maalesef öyle sürekli çocuk sesi gürültü. Ama işte insanlara gitte diyemezsin ki. Eşyalarını alsan kullandıkça çıkarsan
0 oy
tarafından
Eşyalar hakkında güzel bi uyar bir gün zarar verirlerse takmazlar sana masraf olur 
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Eşyaların kullanılmasından rahatsizsan al evin içine. Yoksa kimsenin umrunda olmaz. Hatta gönlü var ki koyuyor diyorlardır
0 oy
(53,960 puan) tarafından
al esyalari eve yüz verme sende
(1,372 puan) tarafından
Zaten benden degil esimden buluyorlar o yüzü
(53,960 puan) tarafından
al iste esyalari.iceri
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben giriş katta oturuyorum bahçede falan da degil eşyam balkonda.  Sitenin bahcesine inen hopp benim balkondan sandalyeleri aliyo. Balkonda topu ati vs oluyo aliyolar kirip patlatip geri atiyolar. Balkonuma cikan mi ararsin evin içine top atan mi ararsin camlarimi yumruklayan mi ararsin hepsi var masallah bizim burda :) daha bahçeye giden biseyin saglam donduğunu gormedim o yuzden şukret sen yine :) esyalarimi izinsiz kullanmayin de geç valla ben sustum hiç hayrini gormedim şuana kadar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 433 göst.
0 oy
7 cevap 288 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 495 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,834 soru

24,103,735 cevap

332,579 kullanıcı

...