Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Diyet yapmak hem çok zor. Hemde zayıflamak kalıcı değil
0
oy
257
göst.
3 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
soruldu
Resmen açlıktan ölerek 3 kilo verdim. Sonra da normal insanlar gibi 2 öğün yemek yedim. Akşam öğünümü çok geç saatte yemedim. Ve atıştırmalık da yok. Verdiğim 3 kiloyu hemen 5 günde geri aldım. Ne yapmak lazım yani ömrümüzün sonuna kadar hep yüzde 70 açmı yaşıyıcaz? :((
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
3 Haziran 2023
Ngs
(
925
puan)
tarafından
cevaplandı
Aç kalarak kilo verirsen böyle olur tabi, her şeyden az az yiyeceksin ve dengeli besleneceksin. Boool bol su içeceksin ve spor yapacaksın. Sadece aç kalmayla verilir mi kilo, hani nerde spor
1 önceki yorum göster
3 Haziran 2023
Ngs
(
925
puan)
tarafından
yorumlandı
En az 3 litre su icmen gerekiyor ihmal etme Düzensiz yaptığın için olmuyor bence
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam olarak ne yapmalıyım? Siz kalıcı kilo verdiniz mi?
3 Haziran 2023
Ngs
(
925
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben yiyip yiyip kilo almayanlardanim canım :D
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Önceden bende öyleydim. Sonradan değişti:(
3 Haziran 2023
Ngs
(
925
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç yaşındasın ki
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Haziran 2023
Bbbir garip yolcuu
(
253
puan)
tarafından
cevaplandı
Bildiğim kadarıyla 1,2 sene kadar diyette olmak gerekiyor çünkü yağ hücrelerinin küçülmesi hemen olmuyormuş , küçülmediği için diyeti bozunca giden kilolar geri geliyor, yağ hücreleri küçülünce o kadar kolay kilo alınmaz
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Oofffffff ama ya bu imkansız ama nasıl o kadar süre diyet yapıcaz
3 Haziran 2023
Casperiye
(
9,080
puan)
tarafından
yorumlandı
Okadar uzun sure diyet yapacam kafasinda olursan zaten olmazki o is:)) 100 kilosun diyelim 46 kiloya dustun. Diyetten ciktin eski sistemine geri donersen 120 kilo olursun yine hizlicana:))
İsin puf noktasi kilo veirrken nasil veriyorsan onu omur biyu devam ettirceksin. Diyet kafasindan cikip yeme sistemini degiceksin.ozaman verdigini korursun. Bi gun fazla yesen bile ertesi sabah normal yeme duzenine donersen bir iki gune vucut o fazla yedigin gunu kamufle eder:) mesela bende diyetteyim ama diyetim omur boyu. Belli bir rutinim var benim sistemim o rutun omur biyu devam edecek. Suan yerimden irganamiyorum hay.van gibi yedim ama yarin sabah normal kendi rutinimde kaldigim yerden devam.
Ozetle oyle iki üc ay diyet yapim on kilo verim sonra diyetten cikarim la olmaz yani
3 Haziran 2023
_Shrina_
(
993
puan)
tarafından
yorumlandı
Posta Casperine nerede onu çağırın buraya yazacaktım :D
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam düşündüğüm gibi demekki cnm. Çok güzel açıklamışsın. Peki sorum şu. Sen dikkat ediyorsun şimdi ya hani. Koruyormusun kilonu yoksa vermeye devam mı ediyorsun? Bir de nasıl besleniyorsun?
3 Haziran 2023
Casperiye
(
9,080
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben 2017 de dogurdun bebis 14 aylikken 35 kilo verdim kazayla ikinciye hamile kalana kadar koruyordum. İkinciye hamile kalinca basimdan assa kaynar sular dokuldu tekrar kilo almaktansa ölmek isterim daha iyi. Neyse hamilelikte on kilo aldim 7 si ilk hafta gtti zaten. Sonrasi koruyorum. Hemen hemen her gun 1 saat yuruyuz yada bisiklete binerim hergun sabah rutin tarilirim . İki ogun yiyorsam guzel bir kahvalti saat 10 gibi yumurtapeynir zeytin yesillik falan.oglen 2 gibi ya myve yada kahve hurma yada kahve ceviz badem findik falan. Aksam da ya protein salata yada sebze yogurt
3 ogun yiyorsam genelde sabah kahvaltim herbalife shake yaparim ara ogun. Meyve oglen. Protein salata alsam sebze yogurt.
Bu rutini bozmam mesela aksam protein yemem kofte kofte esime yaparim ben onu ertesi sabah oglene yerim aksma sezbe yerim uc ogun yedigim gun. Pritein sindirim zor sebzenin kolay mide bos yatmak gerek
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki yani hiç mi canın koca bir tabak makarna yemek dondurma yemek kola içmek istemiyor. Ya da tatile gittin diyelim ordada aynı şekilde mi devam ediyorsun. Yada misafir geldi ya da sen gittin. Orda neler yapıyorsun? Hamur işleri falan. Canın çekmiyor mu? Yani ben önceden yiyip yiyip kilo almayan bir insandım.
3 Haziran 2023
Casperiye
(
9,080
puan)
tarafından
yorumlandı
Yo yiyorum onlari :))omur biyu hayatimdan cikaramam ki. Bugun yediysem ertesi gunu yada sonraki birkac gun agzima fazladan bir bardak su bile koymam. Mesela bugun oglumun dogum gubuydu abandim da abandim suan yerimden irganamiyorum tokluktan kusacam:) ama yarin sabah hemen kendi rutinime doncem. Vucut bu aksam yedigini birkac gun icinde tolere eder. Bugun yedim yarinda yiyom sonraki gun de yiyom haftaya tekrar diyete baslarim kafasina burunursem hepsi birikir. Ama bugunun pisligini hemen yarin sabahtan temizlemeye baslarsam birikmeden gider.
3 Haziran 2023
Hatice061987
(
2,342
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne kadar güzel anlattın. Ne kadar güzel yardımcı oldun bana anlatamam. Tam bugün umudumu kaybettim. Yazdıkların beni çok motive etti. Çok teşekkür ederim. 10 kilo fazlam var. Gerçekten de artık sıkıldım. Üzerime yapıştı. Dediğin şekilde yapacağım
4 Haziran 2023
Sevda01
(
1,886
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende genelde dengelemeye calsrm Aralıklı oruçla emzrrken aldıgımı verdm sonra dikkat ederk smdi tartıda fazla göreym kahvaltı yapmam bir kahve içerm yanına bazen cerez hergun kahvaltıda yapmalıyn benm zaafm akşam yeme atıstrma gündz az yapınca gece yesemde birseyler almıyorm gündüz serpme kahvaltı yapmam tabi biraz denge meselesi kg dan cok spora ihtiyaçm var Leslie yürüyus basladm fırsat buldkca diyet kafası daha cok acktryo
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
376
göst.
Kızlar hamilelik hem güzel hem de zor değil mi
20 Aralık 2020
Diğer
kategorisinde
Yagmuurr55
(
98
puan)
tarafından
soruldu
muhabet❤
dertleşmek
bebek
sohbet
0
oy
10
cevap
500
göst.
Kocam hem bebeğe gece bakmaz hemde beni sinir ediyor
28 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
dertleşmek_konusmak
sohbet♥️muhabbet
0
oy
1
cevap
78
göst.
Hem kod istemeye geldim hemde soru
4 Haziran 2024
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Simsek21
(
1,789
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
86
göst.
Kizlar hem ayagimda hemde elimde nasir var caresi varmi?
25 Mayıs 2024
Diğer
kategorisinde
Dilaraecrin
(
282
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
Kategoriler
Tüm kategoriler