0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (2,340 puan) tarafından
Resmen açlıktan ölerek 3 kilo verdim. Sonra da normal insanlar gibi 2 öğün yemek yedim. Akşam öğünümü çok geç saatte yemedim. Ve atıştırmalık da yok. Verdiğim 3 kiloyu hemen 5 günde geri aldım. Ne yapmak lazım yani ömrümüzün sonuna kadar hep yüzde 70 açmı yaşıyıcaz? :((

2 Cevaplar

0 oy
(925 puan) tarafından
Aç kalarak kilo verirsen böyle olur tabi, her şeyden az az yiyeceksin ve dengeli besleneceksin. Boool bol su içeceksin ve spor yapacaksın. Sadece aç kalmayla verilir mi kilo, hani nerde spor 
(2,340 puan) tarafından
Her gün 1 saat yürüdüm ama :(
(925 puan) tarafından
En az 3 litre su icmen gerekiyor ihmal etme Düzensiz yaptığın için olmuyor bence
(2,340 puan) tarafından
Tam olarak ne yapmalıyım? Siz kalıcı kilo verdiniz mi?
(925 puan) tarafından
Ben yiyip yiyip kilo almayanlardanim canım :D
(2,340 puan) tarafından
Önceden bende öyleydim. Sonradan değişti:(
(925 puan) tarafından
Kaç yaşındasın ki
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla 1,2 sene kadar diyette olmak gerekiyor çünkü yağ hücrelerinin küçülmesi hemen olmuyormuş  , küçülmediği için diyeti bozunca giden kilolar geri geliyor, yağ hücreleri küçülünce o kadar kolay kilo alınmaz
(9,080 puan) tarafından
Ben 2017 de dogurdun bebis 14 aylikken 35  kilo verdim kazayla ikinciye hamile kalana kadar koruyordum. İkinciye hamile kalinca basimdan assa kaynar sular dokuldu tekrar kilo almaktansa ölmek isterim daha iyi. Neyse hamilelikte on kilo aldim 7 si ilk hafta gtti zaten.  Sonrasi koruyorum. Hemen hemen her gun 1 saat yuruyuz yada bisiklete binerim hergun sabah rutin tarilirim . İki ogun  yiyorsam guzel bir kahvalti saat 10 gibi yumurtapeynir zeytin yesillik falan.oglen 2 gibi ya myve yada kahve hurma yada kahve ceviz badem findik falan. Aksam da ya protein salata yada sebze yogurt

3 ogun yiyorsam genelde sabah kahvaltim herbalife shake yaparim ara ogun. Meyve  oglen. Protein salata alsam sebze yogurt.  
 Bu rutini bozmam mesela aksam protein yemem kofte kofte esime yaparim ben onu ertesi sabah oglene yerim aksma sezbe yerim uc ogun yedigim gun. Pritein sindirim zor sebzenin kolay mide bos yatmak gerek
(2,340 puan) tarafından
Peki yani hiç mi canın koca bir tabak makarna yemek dondurma yemek kola içmek istemiyor. Ya da tatile gittin diyelim ordada aynı şekilde mi devam ediyorsun. Yada misafir geldi ya da sen gittin. Orda neler yapıyorsun? Hamur işleri falan. Canın çekmiyor mu?  Yani ben önceden yiyip yiyip kilo almayan bir insandım.
(9,080 puan) tarafından
Yo yiyorum onlari :))omur biyu hayatimdan cikaramam ki. Bugun yediysem ertesi gunu yada sonraki birkac gun agzima fazladan bir bardak su bile koymam. Mesela bugun oglumun dogum gubuydu abandim da abandim suan yerimden irganamiyorum tokluktan kusacam:) ama yarin sabah hemen kendi rutinime doncem. Vucut bu aksam yedigini birkac gun icinde tolere eder. Bugun yedim yarinda yiyom sonraki gun de yiyom haftaya tekrar diyete baslarim kafasina burunursem hepsi birikir. Ama bugunun pisligini hemen yarin sabahtan temizlemeye baslarsam  birikmeden gider.
(2,340 puan) tarafından
Ne kadar güzel anlattın. Ne kadar güzel yardımcı oldun bana anlatamam. Tam bugün umudumu kaybettim. Yazdıkların beni çok motive etti. Çok teşekkür ederim. 10 kilo fazlam var. Gerçekten de artık sıkıldım. Üzerime yapıştı. Dediğin şekilde yapacağım
(1,885 puan) tarafından
Bende genelde dengelemeye calsrm Aralıklı oruçla emzrrken aldıgımı verdm sonra dikkat ederk smdi tartıda fazla göreym kahvaltı yapmam bir kahve içerm yanına bazen cerez hergun kahvaltıda yapmalıyn benm zaafm akşam yeme atıstrma gündz az yapınca gece yesemde birseyler almıyorm gündüz serpme kahvaltı yapmam tabi biraz denge meselesi  kg dan cok spora ihtiyaçm var Leslie yürüyus basladm fırsat buldkca diyet kafası daha cok acktryo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
20 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 500 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (282 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,997 soru

24,133,028 cevap

334,159 kullanıcı

...