0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,137 puan) tarafından
Biz 5 katlı bir aile apartmanında oturuyoruz. Tek ev sahibi biziz diğerleri kiracı. Ev sahibi olduğumuz icin aynı zamanda yöneticilikte bizde. Bina temizliği için her ay düzenli bi abla geliyor. Ortak aidattan ödüyoruz. Neyse bir gün çatı katındaki manyak kadın annemi telefondan üst üste 4 5 kez aramış. Annem geri arayınca anneme saydirmaya başlamış. İşte temizlikci kadin benim kapimin önünü temizlememis, aidatim size haram zıkkım olsun  terbiyesizler falan. Annem şok olmus neye ugradigini şaşırmış. Babam kadını aramış sen benim eşimi ne hakla rahatsız ediyorsun benimle muhattab olacaksin demis. Kadın ben aramadım o beni aradı beni rahatsız etti diye yalan söylüyormuş utanmadan. Bayağı kötü olduk bu kadınla. Sorunlu bi tip. Buarada temizlikci abla tüm binayi tepeden aşağı dogru alır, o herhalde o gün catacak yer aramış bahane etmiş anlamadık. Şimdi de inatlasiyor aidati gondemriyor felan ama asansörü en cok o kullanıyor sacma sapan işler. Ben bu evden çıkacam zaten diyor ama çıkmıyor. Bizim degil dedemin kiracisi buarada. Böyle tipleri evden çıkarmanın yolu yok mu cidden apartmanda huzur birakmadi kendisi çıkıp gitsin diye dua eder hale geldik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Noluyo bu komşulara bu ara fazla komşu postu okuyorum yaz geldi şaşırdılar kendşlerini:) dedeniz zam yapsın en iyisi 
(1,137 puan) tarafından
Dedenin umrunda değil ya ilgilenmiyor sehir dışında ona kira gelsin yeter :/
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Tüm  oturan lar  şikayet edebilir 
0 oy
(23 puan) tarafından
Polise şikayet et mecbur parayı vermek zorunda yönetici hakları diye bişey var 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Aidatı vermek zorunda tabiki yasal yolu var. İhbar gonderebilirsiniz
0 oy
(3,979 puan) tarafından
Sozlemesi bittiyse çıkarma hakkına sahip değilmisiniz zor böyle insanlar Allah sabır versin aidat ne kadarda böyle carliyor
(1,137 puan) tarafından
150 tl canım para da değil şu zamanda
(3,979 puan) tarafından
Aynen okadar pahalı değilmiş

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 939 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 476 göst.
29 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ahuzar (7 puan) tarafından soruldu
0 oy