Biz 5 katlı bir aile apartmanında oturuyoruz. Tek ev sahibi biziz diğerleri kiracı. Ev sahibi olduğumuz icin aynı zamanda yöneticilikte bizde. Bina temizliği için her ay düzenli bi abla geliyor. Ortak aidattan ödüyoruz. Neyse bir gün çatı katındaki manyak kadın annemi telefondan üst üste 4 5 kez aramış. Annem geri arayınca anneme saydirmaya başlamış. İşte temizlikci kadin benim kapimin önünü temizlememis, aidatim size haram zıkkım olsun terbiyesizler falan. Annem şok olmus neye ugradigini şaşırmış. Babam kadını aramış sen benim eşimi ne hakla rahatsız ediyorsun benimle muhattab olacaksin demis. Kadın ben aramadım o beni aradı beni rahatsız etti diye yalan söylüyormuş utanmadan. Bayağı kötü olduk bu kadınla. Sorunlu bi tip. Buarada temizlikci abla tüm binayi tepeden aşağı dogru alır, o herhalde o gün catacak yer aramış bahane etmiş anlamadık. Şimdi de inatlasiyor aidati gondemriyor felan ama asansörü en cok o kullanıyor sacma sapan işler. Ben bu evden çıkacam zaten diyor ama çıkmıyor. Bizim degil dedemin kiracisi buarada. Böyle tipleri evden çıkarmanın yolu yok mu cidden apartmanda huzur birakmadi kendisi çıkıp gitsin diye dua eder hale geldik