0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim öksürüyo biraz da grip olmuş aşırı iştahsız hiçbir şey yemiyor kaç gündür perişan oldum uyku uyuyamıyorum. Dün kaynanamı çağırayım dedim hem bana biraz olsun destek olur oğluma çorba falan yapar diye. Ama hiçbir şekilde yardım etmedi. Hep oturdu çocukla oynadı mutfağa girip çorba yaptım. Ben yedirdim. Önüne yiyecek bişeyler hazırladım çay falan demledim. Yedi sonra da azıcık oturdu kalkıp gitti. Ya bana karşı neden böyle bilmiyorum. Ailem burda değil bana biraz destek olsun istiyorum. Evime zaten ondan başka gelen giden yok. Çağırmasam hayatta gelmiyor evime. Aramız da iyidir ama mesafeli davranıyor. Bıktım bu huyundan artık.. sizinkiler nasıl kızlar? Bebeğiniz hasta olunca yardımcı oluyor mu?

13 Cevaplar

+1 oy
(53,727 puan) tarafından
hastalannca kimseyi cagirmam isteseler gelirler zaten 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanands vicdan sıfır

Benim kaynanam çok yardımcı oluyor Allah razı olsun❤️ çoğu kez sofrada oğlum durmayinca alır gezdirir sen yemegini ye ben oyalarım sonra yerim diye çok yorgunsam banyosunu yaptırır hele birde hastaysa benle nöbet tutar
tarafından
Bunları benimki hayatta yapmaz. Onlara gitsem gene ben koştururum peşinde. Yemek yedirmeye uğraşırım. Yemeyince krizlere giriyorum ama bunu görmüyor hanımefendi. Psikolojim bozuldu. Kendi derdi ona yetiyor benimle mi uğraşacak sanki
tarafından
Kaç gündür ben de aç geziyorum evde yemek pişmiyor çocukla uğraşacağım diye. Kalkıp da bir kap yemek yapmadı.
tarafından
Valla benim.kaynanamin derdi sanırım kimsede yok 4 çocuğu var 4 çocuğu üzerindede bir imtihanı var hepsi bir yerde perişan koca desen zaten değişik birşey ama çok iyi bir kadın ve ben şuan onsuz nefes alamıyorum sanki sürekli yan yanayız bir gün gitti gelmedi kizzz o gün patladım sıkıntıdan
0 oy
(2,923 puan) tarafından
İzin versem herşeyini yapmak ister ama kendisine güvenmediğim ve birkaç şeye şahit olduğum için izin vermiyorum. En basiti covid olduk kızımla. Geldi ilk kez corba yapacak. Plastik spatula ile yapmış. Spatula erimiş. Birde ben görmedim kızıma içirmeye çaliştim allahtan içmedi. Sonra gördüm aradım sen spatula ile çorba yapıldığını nerde gördün erimiş, bir daha istemiyorum gibi birşey diye.  Ben çağırmadan gelemez. Oyle hakkı yok kendisinin. 
0 oy
(18,405 puan) tarafından
Ben oğlum 6 aylık idi kızım da 1 buçuk yaşındaydı bi ara acillik oldum umursamadı bu kızın halı ne oldu 2 çocukla diye ona rağmen önüne yemek bekledi benden
0 oy
(983 puan) tarafından
Kimseye muhtaç olma bu hayatta. Ne kadar zor olsa da ben bakarım kimseye minnet etmem. 
0 oy
tarafından
İnsan çocuğu hasta olunca perişan oluyor illaki yanında biri olsun istiyor ama kaynanan kendi isteseydi yapardı zorla birşey yaptıramazsın mecbur değil  onun ince düşünceli olması gerekirdi. Ama bizler çocuklarımızı dünyaya getiriyorsak kendi başımıza idare etmesini bilmeliyiz benim 2 çocuğum aynı anda hastalandı acilde bir ona bir ona baktım anneme sadece hasta dedim gel bile demedim kendi içi rahat etmedi diye geldi kimseye tenezzül etmem ben doğurduysam kendim bakarım mecburum 
0 oy
(531 puan) tarafından
Canım kaynananin sen çağırmadan gelmeme sebebi senin etline de sütlüne de karışmak istememesi huzurunuz bozulmasın diye çoğu kişi emin ol kaynanam sürekli geliyor diye şikayetçidir bence gayet iyi bu huyu senin evinde rahat edemiyirdur ondan dolayı da gelince birsey yapmıyordur çocukla oynaması bile senin işini kolaylaştırır aslına bakarsan 
0 oy
(3,775 puan) tarafından
Oğlum 3 aylıktı ben ateşlenmişim eşim çağırmış sabah geldiler adam bi de onlara baktı hizmet etti. Hastaneye gittim geldim yatmış uyumuş insan bi çorba yapar mutfağı yediği kahvaltıyı toplar ama o gün anladım bir daha çocuk hastalansa çağırmadım Allah muhtaç etmesin aramaz bile. Ben de niye böyle yapıyor diye düşüünüyorum çünkü el iyisi kendisi. Sen de bi daha çağırma beklentiye girme en güzeli o şekilde oluyor 
0 oy
tarafından
Yanlış anlama beni ama kaynanan oğlunla ilgilenmişken hızlıca evinin işini yapsaydın ve iki günlük yemek yapıp dolaba atsaydın daha iyi opmazmiydi benim 4 tane çocuğum var yan ben olsan öyle isterdim hani biri onları oyalasin bende iş ve yemek yapim diye 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Kimseden medet olmam yeri geldi 2 çocuğum ben hastalandık ben yerlerde süründüm yine de Kimseden bise beklemedim 
0 oy
(14,364 puan) tarafından
hasta olursam gelip bebeğı alırlar çok kotü olsam gider orda yatarım bakar sağ olsun 
0 oy
(800 puan) tarafından
Hiçbirseyine yardimci olmadiki hasta olunca baksın :)))) o kadar zor günler geçirdimki simdi dusununce Rabbim guç kuvvet vermis diyorum. O günlerde yanimda olmadiklari icin bende istemiyorum gelmelerini
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Allahim kimseye muhtac etmesin valla. Rabbim annelere guc versin

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
12 cevap 536 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu