Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Tuvalet egitimi hak
0
oy
146
göst.
31 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
soruldu
Nasil.bi.yol.izlemyemliyim.kendini.ifade.edebikiyo.yeterince.ve.hangi.malzemelri.kullanmam.lazm.klozer disindaneler.oneririsimiz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
cevaplandı
Bilen yokmu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben hava sıcak oldukça kızımı bez takmıyorum tualetini keşfetti artık tualeti gelince eee puu diyor küçük klozeti var altını sıyırıp oturuyor ona yapıyor
2 önceki yorum göster
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
yorumlandı
Ogrettgnde kc aylkti
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yenı öğrendi kuzum 1 ay olmadı
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
yorumlandı
Hee tamam.cnm.dariismbize.inslhh
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İnsallah canım bezi olmazsa altında tualetini keşfediyor iyi oluyor
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynn ole cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben burda ki bir hadsize sakın pes etme dedim diye bana demedigi kalmamisti. O yüzden kendi kendime söz vermiştim kimseye yardımcı olmuycam diye ama boşver sana anlatayım cnm.
kesinlikle Lazimlik al. En az 10 tane külot al. Atlet al. Pijama altı çok lazim. Günde 10 kere kilot değiştirince haliyle pijamada degistiriyorsun
Alıştırma kilodunu ben pek kullanamadim çok gereksiz geldi. Alez mutlaka lazim
Öncelikle karar verdiğinde kesinlikle ne gece ne gündüz hiç bir zaman bağlama.
Sakınnnn pes etme. İlk 3 gün çok zor oluyor insan acaba ogrenemeyeckmi diyor. Yavaş yavaş alışıyor. 1. Hafta sonunda daha öğrenmiş oluyor.
İlk bezi cikaridginizda önce bir anlat çocuğa.
Sonra sürekli tuvaletin geldimi diye sormana gerek yok ilk günler bunaltma çocuğu.. Çünkü gelsede gelmesede tutamiyorlar.
Sen kendin 10 dakikada bir 15 dakikada bir götür.
Ben lazimligi oturma odasına getirdim gündüz. Altına havlu serdim lazimligin. Yaninada tuvalet kağıdı rulosuni getirdim. Yapınca sildim poposunu.
Gecede odasına götürdüm lazimligi. Uykulu uykulu yaptirdim. Yavaş yavaş cişşssss dedim öyle soyleyince yapti.Hala gece odasına götürüyorum uykusu açılmasın diye.
Bende ramazanda öğrettim. Biraz daha geçsin gece klozete götürürüm.
Şunu soyleyim. Ay ogrenemedi sürekli altına kaçırıyor falan diye düşünme. Gayet normal bunlar. Ama benim hiç bı zaman etraf batmadi. Çünkü 10 dkda bir çiş yaptığı için çok birikmiyordu. Sadece pijaması islaniyordu.
.
Gece kesinlikle bağlama. Uyumadan cişini yaptır. Altına alezini ser. Gece 2 saatte bir kaldır ilk hafta. Sonra zaten kendi ogreniyor tutmayı
Gece benim kız daha kolay öğrenmişti.
Kaka olayına gelince. İlk başta kakasını yapmak istemiyorlar. Korkuyorlar galiba. Birde benim kız tez canlı olduğu için kaka yapmak için lazimlikta beklemek ona sıkıcı geliyordu. Hemen kalkıyordu.
Bende çozumu sürekli bisiler anlatmakta buldum. Gün içinde ne yaptığımızı soruyorum... Ay şugun ne olmuştu bugün ne olmuştu. Yani saçma sapan Şey anlattigim bile oldum sırf lazimlikta buraz daha oyalanip kakasını tamamladım diye
İlk hafta kabız olabilir buda çok normal. Kakasını yumusatacak şeyler ver. Benim kız yoğurt yeyince yumusuyo ben yoğurt veriyorum.
Çocuğunu sen herkesten daha iyi tanırsın onun isteklerine göre şekil alırsın.
Ama yine söylüyorum sakın pes etmeeee. Basaracaksin. İnan ben ilk başta dedimki bu ne ya böyle meme bıraktırmak daha kolaydır eminim dedim. Bu daha zormuş dedim. Gerçektende zor ama ilk 1 hafta zor. Sonra çocuk öğrenince insanada bir gurur geliyor öğrettim diye ☺️
Basaracaksin sende. Emin ol. Sormak istediğin birşey olursa ozeldende yazabilirsin.
31 Mayıs 2023
Humanin annesi
(
127
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çok guzel anlatmisiniz bizde 10 gündür tuvalet egitimindeyiz dediğin gibi ilk zamanlar öğrenemeyecek diyordum suan öğrendiğini görüyorum sadece bol atlet kilot pijama alti lazim havalarda serin gidince kurumuyorlar bizim ki de kakayi yapmadi bende 2 gun kayısı suyu verdim istemsizce yapmaya basladi her yaptığını yikattirdi ve bay bay yaptık böylece alıştı
Yalniz benim kiz aşırı mi aşırı inat az önce uyandı cisi oldugu için aglamaya başladı kalk yapalim diyorum yok 5 dk bekledik yok ağlıyor altina yapacak en son kucagimda ambulanscilik oynatarak götürdüm banyoya oturttum kendini yerlere atti yapmayacam dyr sonra bi saldi batmadik yer kalmadi gün içinde ogrendi ama şu uykudan uyanip ağlaması inat etmesi beni öldürdü artık
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Haha benim kızda öyle. Olduğu halde yok diyor. Bende aynı senin gibi oyunla fln hallediyorum. Ben gündüz uyanır uyanmZ götürüyorum 10 dakka yarım saat sonra yada götürmuyorum hiç, kendisi anne çiş diye gitmek istiyor.
Allah'tan öyle salmiyo benimki.
31 Mayıs 2023
Humanin annesi
(
127
puan)
tarafından
yorumlandı
Inat canım bende uyanir uyanmaz koşturuyorum ama inat oturmuyor bile basıyor çığlığı ille keyfe gelecek iyi haline denk.getirecen sabah sabah inat etti saldı yani insan bildigi halde niyr bu kadar inat eder anlamıyorum
31 Mayıs 2023
Ela94
(
1,005
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım hiç bez bağlama demissjn peki dışarı çıktığımda ne yapmalıyım bn tuvalet eğitimi verdim bı ara ama bez bagliorum geceleri artık soylemez oldu bide dışarda geldiğinde söylese bile kaçırıyor bazen iki kez denedm tutmuo
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Çünkü dengesizlik yasatiyorsun ela94. Gece niye bezliyorsun. Dışarı çıkınca da bezlemeyeceksin.
Ben ilk çiş eğitimine başladığım gün. Aksam eşim işten gelince kızıma çamaşır ve alez almaya çıktık. 1 saatten fazla dışardaydik. Çişini yaptırıp çıktım. Yanimada kıyafet aldım. Az bişi kaçırmıştı. Değiştirdim kıyafetini.
Hepsi bu
Yaparsa yapsın dışarda. Öyle rahatsız ola ola ogrenecek
31 Mayıs 2023
Ela94
(
1,005
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım deniyecegim çok teşekkür ederim
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
yorumlandı
Tmmmcnm cok sagoll.kac aylikri bu arada ogrretgnde
31 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
23 aylikti
31 Mayıs 2023
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben bkliyim az daha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
266
göst.
Kizlar tuvalet egitimi hak.
25 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Cetineylul317
(
1,266
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
126
göst.
Kizlar koye gideceğiz tuvalet eğitimi hak.
26 Haziran 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+1
oy
21
cevap
375
göst.