0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
Ben face kullanmıyorum eşim kullanıyor ama onun facesi benim tel var istediğim zaman girebiliyorum eşimde kullanmaz aslında bana öyle diyor da bilmiyorum 

Eşimin mühendisler grubu var kendi sayfası 30  bin takipçisi var o yüzden kullanıyor faceyi 

Sorum şu kendi kişisel hesabında arkadaş önerilerinde denk geliyorum açık saçık kadınlr görünüyor bu neden olabilir eşime bir şey söylemedim ama aklıma takıldı facesini bende kullanıyorum hiç birşeyle karşılaşmadım şu ana kadar tel akşamları sürekli bende Zaten asla gizlemez ortadadır aklıma takıldı bu durum

7 Cevaplar

+1 oy
(1,224 puan) tarafından
Canım istersen yardımcı olurum face'de daha önceden arattigi kişilerden tut izlediği videolar face ile giriş yaptığı uygulamalar herşeyi diyebilirim hangisi lazım sana 
tarafından
Bak hele bak nasıl beceriyon kız
(1,198 puan) tarafından
Banada soylermisinuz eşimle ortak kullanıyoruz benimde önüme çıkıyor dul kadınlar falan nasıl bilirim onun bakıp bakmadığını
(1,198 puan) tarafından
Kız ikimiz aynı anda aynı şeye yorum yaptık bu kadarda olmaz
(2,033 puan) tarafından
Yaa nasıl arattığımkişilrri falan bakabilirim
(1,224 puan) tarafından
Evlenmeden önce bilgisayarın her haltini öğrenmiştim kendim söküp takiyordum keza telefonda da öyle esiminde facesi var herşeye bakarım yine telefonunda indirdiği uygulamalar goggleden izledikleri whatsapa vs ne zaman girmiş hepsine bakabiliyorum o yüzden eşim sürekli der senden korkulur diye :)
tarafından
Anlat o zaman hadi:) çatlıcam
(1,224 puan) tarafından
Canım önerilen arkadaşlık istekleri herkese çıkıyor o başka ama daha önceden aratma yaptıysa ona bakabiliriz yada değişik sayfalara baktiysa ona da bakabiliriz hangisini istersen soyle anlatayim
(2,033 puan) tarafından
Birilerin evliliği çatlayacak gibi anltırsa bakalım hangimizin sjjssj
(1,224 puan) tarafından
Sen neyi istiyon kız face mi yoksa komple herşeyi mi ögrenmek :)
(925 puan) tarafından
Kız Allah muhtaç etmesin inşallah da,
 de hele bakiyim yine de bilelim :D
tarafından
Değişik sayfalara nasıl bakılıyor canım ayyy heyecan yaptım şimdi bide baktıysa erkek sonuçta :)
(1,224 puan) tarafından
Kızlar anlatırım da güme gitmeyin sonra hahahhaha
(925 puan) tarafından
Anlat anlat her şeyi anlat :D
(1,224 puan) tarafından
Misal diyelim dul kadinlarin olduğu sayfa var face'de ona bakmış mı gorucez istersen anlatim
(1,224 puan) tarafından
Telefonları alın elinize hepsini anlatiyorum
(925 puan) tarafından
Minnoşcum sen en iyisi bildiğin her şeyi tek seferde yaz kız :D acayip merak ettim ha :D
(1,198 puan) tarafından
Hadi anlat bekliyoruz senle telegram grubu kurulmalı baskan
(1,224 puan) tarafından
İlk sayfalara bakicaz onu anlatıyorum facedeki ama bu faceye girin aratma butonunun yanında 3 çizgi var ona tiklayin ayarlara girin aşağı kaydırın bilgilerine eriş var ona tiklayin aşagi inin orada da facedeki hareketlerin yazıyor ona basın aşagi inin sayfalar yazan başlik var onun altında sayfalarin yazıyor ona basin orada da yakında ziyaret ettiği sayfalar çıkıyor
(1,224 puan) tarafından
Şimdi de face'de izlediği videolara bakalım kuzular face'de yine 3 çizgiye basın ayarlara girin hareket dökümüne basın üstte filtreler var ona basin kategoriler var ona basın en altında kayıtlı işlemler ve diğer hareketler var ona basın tümü yazıyor ona basın orada izlediği videolar kimler faceye giriş yapmış hepsi var
(1,224 puan) tarafından
Face bitti kızlar isteyen olursa Google geçmişini eşim siliyor ama ben yinede öğrenmek istiyorum diyen olursa yardımcı olayım hem Google gecmisi hemde indirdiği uygulamalar girdiği uygulamalar hepsini göreceğiz bu telefon ile ilgili
tarafından
Ama benim ki iphone olur mu ki
(1,198 puan) tarafından
Watsabi söyle lütfen
(1,224 puan) tarafından
Facedeki fark etmez ki ama bulamayan olursa ben googleden giriş yapıyorum faceye indirmedim uygulama olarak
(925 puan) tarafından
WhatsApp tan başla :))
tarafından
Google adresi yok ip honede onu sordum canım
(1,224 puan) tarafından
Whatsapta naptigini diyemem de ne zaman giriş yaptığını vs diyebilirim onu anca whatsap wepden bakabilirsin canım
(7,449 puan) tarafından
Minnoş Allah razı olsun senden:))))  googl ü anlat lütfen
(1,224 puan) tarafından
İndirigi uygulamalara bakarsın sende canım hemde telefonunda aratıp da izlediği videoları da görürsün nereden aratiyorsunuz misal iphoneden onu felan gorursun
(1,224 puan) tarafından
Şimdi son olarak bildiğim şeyi anlatıyorum Google gecmişi telefonunda arattigi şeyler silse bile gözüküyor merak etmeyin indirdigi uygulamalar
(7,449 puan) tarafından
Eşimin telden bakayım ilkez kurcalayacam güvenim tam, lakin etrafa yok güven :)))))
(7,449 puan) tarafından
Bekliyoruz başkan hadi:) googl
(1,224 puan) tarafından
Telefonun ayarlarına girin benim telefonda en altta sizde de aynıdır büyük ihtimal Google tıklayın oradan karşınıza Google hesabiniz gelecek Google hesabını yönet var ona basın bazılarında yazmayabilir önemli olan burada ayarlardan Google hesabınıza giriş yapmanız ama bunu eşinizin telefonunda yapın eşinizin Google hesabından bakicaksiniz ya ilk denemelik kendinizden bakın 5 dk sürmüyor zaten bakarsınız eğer hesabını öğrenirseniz daha kolay olur veriler ve gizlilik var ona basın aşagi inin geçmiş ayarları var orada web uygulama etkinliği var ona basın en alta inin tüm web ve uygulama etkinliğini yönetin var ona basın alta inince zaten herşey çıkıyor ne varsa ama bakın başka Google hesabı da kullanıyor olabilir olan bütün hesaplara bakabilirsiniz
(925 puan) tarafından
:D cekirdegimi aldım geldim :D
(1,224 puan) tarafından
Benden bu kadar kızlar inşallah Twitterı da öğrenicem bı o kaldı ya
(1,224 puan) tarafından
Ngs kız herkes kayboldu yazan bissuru vardı
tarafından
Sağol canım vallahi ben balık kızartıyorum şuan ondan giremiyorum :) ama eşime dedim şimdi ne pok yediğini çıkarcam piyasaya al aşkım gel beraber bakalım dedi :)
(1,224 puan) tarafından
Facesi Google hesabı ne varsa bak canım kolay gelsin :))
(925 puan) tarafından
:)))) haber edin kızlar bakınca
(1,224 puan) tarafından
Aynen bende merak ettim
(925 puan) tarafından
Ana sayfa kocamın yediği haltlar diye dolacak :D :D
(1,224 puan) tarafından
Yarınki postlar koynumda yılan besliyormuşum ama benden tavsiye kocanizin yanında yapmayın gizli yapın sonradan oradan da siler vs bakamazsiniz
tarafından
Kepçe videoları izlemiş hep:)) Google da 3 yaşlı İngiliz atları  iddia falan hep :) sahibşnden araba falan bakmış
(1,224 puan) tarafından
Desene günahini aldın olsun aklında kalacağına bakmış oldun
tarafından
Aynen canım yinede çok sağol :)
(1,224 puan) tarafından
Rica ederim canım başkaları da bakmış oldu yapmaz dese de insanın içinde kalıyor yinede kadınız yani dürtüyor hep :))
(2,033 puan) tarafından
Bende bktım sjjjs bilim adamları kablo fiyatları sahibinden ilanlar vs ile dolu  
Ben elendim kızlar :D
(925 puan) tarafından
Demirin kesimi, yapılan şekiller sahibinden vs var hep, ben de elendim çok şükür kızlar :D
(1,224 puan) tarafından
Çok şükür agzinizin tadı bozulmasin da ben bişey istemem :)
(1,198 puan) tarafından
Bende baktım pek bişey yok dediğin yerde yanlış bakmış olamam mi
(1,224 puan) tarafından
Dediğim yerlere baktiysan doğru canım ama şunu unutmayın 2. Bir Google hesabı varsa ona da bakın isterse 2. Hesap açıp eve gelince onu kaldırabilir telefonundan herşey yapabilir benim dediğim şuanki kullandığı telefonda kayıtlı olan Google hesabı için geçerli
(1,198 puan) tarafından
Ben faceden bahsediyorum
(11,244 puan) tarafından
Kız Instagram hakkında biseyler bilmiyor musun
(1,224 puan) tarafından
Facede de dediğim yere baktiysan doğrudur canım siliyor da olabilir eğer biliyor ise eşin
(1,224 puan) tarafından
Instagram'da da biliyordum da canım kullanmiyoruz unuttum şimdi hesabım olsa yine hatirlardim da şuan aklıma gelmiyor
(11,244 puan) tarafından
Ay bişey soracaktım da cnm
(1,224 puan) tarafından
Nedir canım
(11,244 puan) tarafından
Ya cnm bu kesfette sürekli kadın çıkıyor ama öyle böyle değil bikinili mayolu falan
(1,224 puan) tarafından
Instagram'da mi canım instagramda keşfette neye bakılırsa o çogunlukla çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende şurada duramm sildirdim faceyi kökten sjsjs
tarafından
Aşağa gelll
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Eşinde ekli olan kişilerin arkadaş listesinde ekli olanlar yada takip ettikleri kişiler öneriler olarak gözüküyor eşinle alakalı değildir 
(2,033 puan) tarafından
Onada baktım ben o açık kadınlarla ortak bir arkadaşı yok saçma sapan kişiler takip ediyor
(4,727 puan) tarafından
O zaman takip ediyordur arkadaşları o zaman da gözükür
0 oy
tarafından
Ortak arkadaşı olduğu için önerilerde gözüküyorlar canım 
(2,033 puan) tarafından
Ortak arkadaş yok canım baktım ben o kadınlrın sayfasna girip
tarafından
Geldim aşkım sjsjs
tarafından
Baktım olmuyor bende sildirdim herife
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Eşinle alakalı bir durum değil. Onların takip ettiği veyahutta algoritma ile alakalı bir durum. 
0 oy
(31 puan) tarafından
Merhaba canım o eşinde ekli olan kişilerin arkadaşları oluyor esinede öneri olarak geliyor eşinle ilgili değil yani benimkide bazen öyle oluyor bende çok bayan ekleyen arkadaşlarını çıkarıyorm listesinden :))
(2,033 puan) tarafından
Merhaba canım baktım ama ben kadınlarla ortak arkadaşı yok
0 oy
(1,738 puan) tarafından

Ortak arkadas olunca çıkıyor canım eşin bakmasada takip etmesede listesinde olan biriyle o açık kızlar arkadaşsa çıkıyor :angel:

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 802 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 399 göst.
13 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,054 soru

24,081,128 cevap

331,214 kullanıcı

...