0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
Ben face kullanmıyorum eşim kullanıyor ama onun facesi benim tel var istediğim zaman girebiliyorum eşimde kullanmaz aslında bana öyle diyor da bilmiyorum 

Eşimin mühendisler grubu var kendi sayfası 30  bin takipçisi var o yüzden kullanıyor faceyi 

Sorum şu kendi kişisel hesabında arkadaş önerilerinde denk geliyorum açık saçık kadınlr görünüyor bu neden olabilir eşime bir şey söylemedim ama aklıma takıldı facesini bende kullanıyorum hiç birşeyle karşılaşmadım şu ana kadar tel akşamları sürekli bende Zaten asla gizlemez ortadadır aklıma takıldı bu durum

7 Cevaplar

+1 oy
(1,224 puan) tarafından
Canım istersen yardımcı olurum face'de daha önceden arattigi kişilerden tut izlediği videolar face ile giriş yaptığı uygulamalar herşeyi diyebilirim hangisi lazım sana 
(1,224 puan) tarafından
Instagram'da da biliyordum da canım kullanmiyoruz unuttum şimdi hesabım olsa yine hatirlardim da şuan aklıma gelmiyor
(11,244 puan) tarafından
Ay bişey soracaktım da cnm
(1,224 puan) tarafından
Nedir canım
(11,244 puan) tarafından
Ya cnm bu kesfette sürekli kadın çıkıyor ama öyle böyle değil bikinili mayolu falan
(1,224 puan) tarafından
Instagram'da mi canım instagramda keşfette neye bakılırsa o çogunlukla çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende şurada duramm sildirdim faceyi kökten sjsjs
tarafından
Aşağa gelll
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Eşinde ekli olan kişilerin arkadaş listesinde ekli olanlar yada takip ettikleri kişiler öneriler olarak gözüküyor eşinle alakalı değildir 
(2,033 puan) tarafından
Onada baktım ben o açık kadınlarla ortak bir arkadaşı yok saçma sapan kişiler takip ediyor
(4,727 puan) tarafından
O zaman takip ediyordur arkadaşları o zaman da gözükür
0 oy
tarafından
Ortak arkadaşı olduğu için önerilerde gözüküyorlar canım 
(2,033 puan) tarafından
Ortak arkadaş yok canım baktım ben o kadınlrın sayfasna girip
tarafından
Geldim aşkım sjsjs
tarafından
Baktım olmuyor bende sildirdim herife
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Eşinle alakalı bir durum değil. Onların takip ettiği veyahutta algoritma ile alakalı bir durum. 
0 oy
(31 puan) tarafından
Merhaba canım o eşinde ekli olan kişilerin arkadaşları oluyor esinede öneri olarak geliyor eşinle ilgili değil yani benimkide bazen öyle oluyor bende çok bayan ekleyen arkadaşlarını çıkarıyorm listesinden :))
(2,033 puan) tarafından
Merhaba canım baktım ama ben kadınlarla ortak arkadaşı yok
0 oy
(1,738 puan) tarafından

Ortak arkadas olunca çıkıyor canım eşin bakmasada takip etmesede listesinde olan biriyle o açık kızlar arkadaşsa çıkıyor :angel:

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 802 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 399 göst.
13 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,095 soru

24,081,873 cevap

331,241 kullanıcı

...