Kızlar eşimin kuzeninin eşi var kızla fazla gorusmeyiz ayda 2 kere falan anca görürüz birbirimizi dün bizdelerdi bugünde oy vermeye beraber gidecektik (evlerimiz karşılıklı bu arada ) telefonla konuştuk dedi kahvaltı yapacam banyo yapacam evi toplar anca öyle gelirim dedi e bunlar yarım saatlik iş değil yani bende tamam dedim bende bir duş alırım sen gelene kadar dedim çocukları doyurdum onlar oynuyordu duşa girdim bende kızım 5 yaşında normalde asla kapı açmaz kimseye ben dustayken gelmiş kapıyı çalmış mutfağın cami da bizim evin giriş kapının olduğu yere bakıyor bahçe girişi duz giriş ev kizim kapıyı açmış ben dustayken ordan bakmış öyle diyor kızda eve girmiş oturuyor ben dustayim haberim yok dusumu aldm taragi unutmuşum salonda kızımdan tarağı istedim baktım birinin sesi geliyor evde e haliyle korktum üstümü falan giymemişm sonuçta hemen korkarak apar topar üstümü giydim çıktım baktım salonda oturuyor ay sinrilerim bozuldu korktum bişey de diymedm ya yaptığı haberket bana yanlış geldi demişim sonuçta duşa girecem diye
1,486,348 soru
24,299,971 cevap
344,004 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın