0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (729 puan) tarafından
Kızlar ayni mahallede ayni ilk okulda okudugum bir arkadadim vardi . Ben anne baba ayri sorumsuz bir ailede oldugum icin annesi babasi kızı benle konusmasini istemezdi ayartacagimdan korkardi .cok muhafezekar ama kendi iclerinde birbirlerini kıskananan kibirli bir aile . Oyuzden nisanliyken dikis kursuna beraber gidince biz konusmaya basladik annesi kötü birisi olmadigimi anladi konusmamiza izin verdi .evlendim oda nisanliydi kınamızı bile ayni yerde yaptik konustuk.evlendi her ailemin yanina gittigimde yanina gittim evine beni cok guzel agirladi konusmamiz vs hersey guzeldi 5 yil bu sekilde gecti 1 yildir aramadi azaldi gecen yaz ailemin yanina gittim cagirmadi parkta bulustuk okadar.sonra gel dedi utandi gidecegim gun gel diyor cocuklari hamburger yemege goturelim diyor .gitmedim ogun eve geldim zaten.sonra hic aramaz sormaz oldu.hamile diye bisey demedim canim cok sıkılsada sustum.sonra mesaj atarimcevap vermez ararım  acmaz  cocuk açıyo bazen telefonu geri dönmüyo sürekli durum yapiyo ama kızınca nie aramiyosun diye cocugun elinden alamiyorum diyo.ailesinden gizli sakli konusuyodu zaten biliyodum . İstemiyolar babam alkol alıyo ahlaksiz kızından ne olcak diyorlar biliyorum . Aylardir konusmuyoruz ultrason resmi atiyo kac ay once sadece okadar onun ustune bu mesaji attim .

Demeyim demeyim diyorumda valla ne hayirli bi arkadas dostsun .ararim acmazsin geri donmezsin konusuruz dersin konusmazsin .mesaj atarim gormezsin gorsende donmezsin  sorunmu var diyorum bakiyorum hergun biryerdesin keyfin yerinde  demekki sorun bende gozden uzak olan gönüldende uzak oluyomus demekki canin sag olsun ailenle mutlu ol bacım. Kimseyle zorla konusamam  dostlugumun arkadadligimin ne karsiligini gorüyorüm nede düşünen var hakkım varsa helal olsun hakkın varsa helal et iyi bak kendine .

Sızce haklımıyım ben arayinca konusma yok kackez ararım oda acmaz geri donmez mesaj atmaz öldünmü diye arancak bi dostluk istemem ben o arkadaslik olmuyor biseyler degistiyse g.tunde kosmaktan yoruldum benimde iki tane fırsatim oluyor yaratiyorum.ama tek bebe hamile bana 2 dk ayirmiyor zoruma gidiyor. Wp tan attim bu mesaji gördü ama cevap vermedi.

11 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Haklısın biraz vefasız bir dost sanırım :) konuşmak isteyen her turlu yolunu buluyor aileden gizli olsa bile ki evlenmiş artk ailesine de bu kadar hesap vereceğini zannetmiyorum boşver sende herkese hak ettiği kadar 
(729 puan) tarafından
Aynen oyle beni aramaz sormaz hadi ona takılmıyorum aylardir arıyorum acmıyor her ay 1 2 kez aratim bazen üst üste ararim duymuyosa diye ama hic geri donmuyo
(1,515 puan) tarafından
Demek ki verdiğin degeri hak etmiyor seni aramayani arama
(729 puan) tarafından
Aramam aynen yalakalik yapargibi geliyor en nefret ettigim sey.
-Reklam-
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Canım çok abartmissin bence benimde konusmadigim bı dünya arkadaşım var ama bir araya gelsek can ciğer uzak olunca hiç yoklar yani sorun etme donmuyosa sende yazma yazarsa cevap ver yazmazsa dert edinme kafaya takacak en son şey bence 
0 oy
(12,151 puan) tarafından
Niye peşinden koşuyorsun ben anlamadım şart mı arkadaş hemde hayırsızı aramaz sormaz ısrarla arayıp mesaj atıyorsun 
(729 puan) tarafından
Cocukluk arkadasim ilk okul arkadasim surekli gördügüm biriydi seviyordum pesinden kosmak degil bu deger vermistim ama karsiligini goremiyorum.
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Ben ay beni aramıyor ay beni sormuyor diye sorulanan dostlukları sevmiyorum aramadan bile onu gordugunde yine aynı keyifle candan cigerden konuşulup dertlesiliyorsa bence bu daha önemli ama senin durumun çok farklı senin arkadaşının yaptığı vefasızlık 
(729 puan) tarafından
Canim ben baska sehirdeyim o badka sehirde senede 1 kez görüyorüz görünce dayanamazsın tabiki o ayri mesele ama ben ona hic bir kötülük yapmadim benim sayemde ikinci cocuguna hamile .yani ben elimden geldikce yardimci oluyorum oldumda yani ama önceden konusan arayan kız gitti yerine baskasi geldi bu durum beni cok üzüyo yakıştıramıyorum.
0 oy
tarafından

Kız son cümlede kahkaha attım buna da mı göruldu attı aman eksık kalsın öyle arkadaş kusura bakma :D

(729 puan) tarafından
Valla sanki o gitmis baskasi gelmis gibi allahim hayirli deger kıymet bilen insanlarla karsilastirsin.
0 oy
tarafından
İçini dökmüşsün boşver ne kadar önemsersen o derece değer kaybedersin. Ben de çok vefasızlık yaşadım bunu hissettiğim an kendimi geri çektim hep. Kimsenin peşinden koşmaya gerek yok. 
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Kırılmasın çok ama bazen hak ediyorlar bizde liseden 4 arkadaştık sürekli arar sorardik ben evlendim başka şehire gottim biri Aydın'a biri Sivas'a okumaya gitti biri Ağrı'da kaldı her sene mutlaka ağrı ya gidince bulusurduk toplanirdik baktm hep arayan soran benm watsap grubumz vardı kimse cvp vermiyor yazmıyor ağrıya gidince arardn gelin diye hep herkes bir bahanesi vardı kuzenimde aynı yok ders çalışıyorum yok isim var tam ben donucem Malatya ya ee bulusalm numaramı faln. değiştim zorunlu onları. Kinide sildim gitti bulmak isteyen bulur her türlü 
0 oy
tarafından
Üzüldüm ya boşver öylesini ya benim babamda aynısı alkol var karı kız var her pislik var ama böyle bir şey gelmedi de başıma okul hayatımı çok etkiledi çok şey yaşadım hep mutsuz surat asık arkadaşlık kurmayan biriydim şimdi o arkadaşlarla görüşürüz hep anlatırım aynı odayı paylaştığımız arkadaşlarım eskiden biz sana kızardik ama böyle bir babayla buyumussun seni anlayamıyorduk diyor arkadaşının yaptığı çok ayıp ama bence artık ailenle alakalı değil evlisin sonuçta o biraz vurdumduymaz olmuş sende yazma sorma kendi uzun süre sonra geri düzelmeye çalışır boşver arkadaşlık da kurma öylesiyle
0 oy
(191 puan) tarafından
O seninle iletişimi kesti bence kesinlikle peşinden koşmaya değmez biri hatrının olmadiği birini zorlama o son msjı bile keske yazmasaydın iyice bir tarafi kalkmıştır terbiyesiz.
0 oy
(54,509 puan) tarafından
yani haklisin ama mesaja gerek yokmus durumdan ordan burdan engelle olsun bitsin ararsa acmazsin mesaja gec dönersin zorlamanin anlamı yok
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bacım, ne takıyorsun kafaya hiç sallama ne ara ne zor boşver 

İlgili sorular

+12 oy
17 cevap 1,597 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 605 göst.
0 oy
6 cevap 487 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu