0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Bebeğim üç aylık ve günde çok az idrar yapio geçen ay hastanede kalmıştık idrar yolunda bakteri vardı ateş falan kaldırdı şimdi ateşi yok ama korkuyorum sizce ne yapmalıyım..

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Emziriyorsan bol bol emzir kendine de süt yapıcı şeyler ye emzirmiyorsan doktorun mama takviyesini arttırmış olmalı diye düşünüyorum. Bence vakit kaybetmeden bir uzmana danis.
(1 puan) tarafından
Öyle hemeen yarın daha hastaneye gidecem
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Az emiyo galiba cnm. Kilo alimi nasil? Su da verebilirsin yaz geliyo ya az az icebilir. Normalde 6.ayina kadar gerekmez ama idrar yolu enfeksiyonu gecirdigi icin icmesinde bi sakinca yok bence
(1 puan) tarafından
Kilosu gayet iyi hip pre kullanıyoruz huysuzluk yapmiyor ateşi de yok doktora gitimizde yine kateter yani sondayla çişini yaptırırlar diye korkuyom
(1,876 puan) tarafından
Cnm benim 2.oglumda da idrar yolu enfeksiyonu vardi. 8 gunlukken atesle teshis konuldu. Sonra bize dediler bobrege giden bi yerde delik var. Mikroplu cisin yarisi oraya gidiyo bu da bobregi curutebiliyp dediler. O delik kapanana kadar antibiyotik kullandik. 8 aylikti kestiler ilaci. Korkutmak istemem ama suphelerin varsa bidaha kontrol ettir. Gerci bizdeki gibi bi sıkıntı olsa atesi cikardi bile simdiye. Bana demislerdi ateslenirse bi de idrarini kesik kesik yapiyosa getir hemen idrar testi yapalim demislerdi..simdi buyudu 8 yasinda sukur saglikli gayet
(1,876 puan) tarafından
Bezini ac bi idrarina bak bakalim surekli akiyo mu yoksa kesik kesik mi yapiyo
(1 puan) tarafından
İdrarini yapamio zaten güzel ben hemen yarın hastaneye gidecem teşekkür ederim
(1,876 puan) tarafından
O zaman ihmal etme. Yapamadigini soyle. Ultrason yapsinlar. Belki ayni sıkıntı sizde de vardir. Insallah olmaz da
(1,876 puan) tarafından
Varsa da uzulme cogu kendiliginden kapaniyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
10 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hugo (1,363 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,945 soru

24,079,250 cevap

331,093 kullanıcı

...