0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,417 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar cuma günü acillik olmuştuk kızımın ateşi yükselmişti kusma vs kan alındı serum felan takıldı idrar da verilmesi gerekiyordu doktor istemiş ama bizden almadılar pazartesi gel dedi idrarını 30 dk içinde getir dedi ama bana torba vs vermedi ilaç felan yazmış eczaneden aldım ama irdads verilmedi acaba kendim mi almam gerekiyor du bende zaar bezinden alınacak die dusundum ilk defa vercem bilmiyorum nasıl olcak

5 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kız bebekli anneler nasıl idrar verdiniz cavabinizi bekliyorum 
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Altını ac 1 saat falan yanında dur çişini yapar zaten mutlaka temiz kapaklı bi kaba o yaparken azda olsa doldur kuzum biz bi kere vermiştik ancak boyle yapabildim
(3,417 puan) tarafından
Öle yapayim o zman sabah kalkayim alayım sonra hastane artık muane sırası alınmadan verilmez demi hemen vermek istesem
(22,057 puan) tarafından
Verilir canim yaa kan ve idrar muayeneden önce gelir sen direk idrarı ver
(3,417 puan) tarafından
Öle yapayım canm yaa çok sağol bilgi için
(22,057 puan) tarafından
Ne demek canim gecmis olsun
(3,417 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
(265 puan) tarafından
Kablar var ya canm idrar testi için  . Satılıyo eczanelerde. O lazım  bence 
(3,417 puan) tarafından
Artık ben evde temiz kaba yaptırayım orda onlar boşaltsin
0 oy
(221 puan) tarafından
Poşeti var canım eczanede onun alıyorsun takıyorsun.eger onu yapamam dersen su içir bol bol gözle yanında temiz kap bulundur yapacağı zaman ona doldur 
(3,417 puan) tarafından
Sabah erken gidecem doktor bana al demedi ilk vercem bilmiyordum bende almadım artık hastanede yaptırayım temiz kap alayım yanima
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bezden nasıl alınsın canım hijyenik mi sence? İdrar torbası verecek hijyenik şekilde ondan alman lazım 30 dk olmadan götüreceksiniz 
(1,121 puan) tarafından
Ben hiç devlete gitmedim canım özel hastanede yapıldı
(1,121 puan) tarafından
Bi antibiyotik tedavisi ne kadar zarar veriyor böbreğine ki kullandık geçmedi iğne vuruldu 1 hafta zor zamanlardı
(3,417 puan) tarafından
Anladım canm ben devlete gidecem ilk defa işte acile gittiğinde baya ilgilendi bende özel kendi kliniği açmış bir doktora gidiyordum cuma günü ateslendik aradım doktiru sekreteri kabul etmedi
(1,121 puan) tarafından
Kız bebekte idrar tahlili almak zor
(3,417 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım canm yaa Rabbim birdaha yasatmasin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
10 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esengul.ivanova01 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Batmaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
28 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,223 soru

24,121,997 cevap

333,527 kullanıcı

...