0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (402 puan) tarafından
Doktor verebilirsin dedi başlamamn faydalı olacağını söyledi ama her markanın yaş sınırı 4 doktor da yarım ölçek olarak başla dedi veren var mı aranızda hangi marka iyi sizce

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gerek duymuyorum balık sezonu kışın kışın zaten benım kız balık yiyor gereken başka vitaminleri de yemeklerden vs alıyor vermiyorum ben 
(402 puan) tarafından
Normal de gelişim çağındaki çocukların hafta da 2-3 kere balik yemeleri lazım ben gerek duyuyorum hem iştah açıcı olduğunu da düşünüyorum yorumun için teşekkürler
tarafından
Benımkı zaten iştahı da sağlığı da çok iyi gerek duyuyorsan sen VER ben vermemeyi tercih ediyorum söylediğiniz gbı haftada 2-3 kere balık yemek zorunda değiller çocuklar balık zamanı kışın oluyor yazın Av yasağı var taze balık bulunmuyor bizler bile her gün balık yemiyorlen çocuklar niye yesin ;))
(402 puan) tarafından
Gelişim için gerekli olanı uzmanların önerdiğini söylüyorum ben. Her anne kendi çocuğu için doğru olanı bilir zehir vermiyorum ya takviye edici gıda düşüncene saygı duyuyorum iyi günler
tarafından
Sakin ol ablası seninle aynı düşüncede olmak zorunda değilim bu neden bu kadar zoruna gitti o uzmanlar kimmiş ben niye hiç duymadım görmedim o kadar kontrole gidiyoruz niye bize söylemiyorlar öyle bişey bu arada zehir veriyorsun diyen olmadı sana uydurma sadece
Çocukları  yarış atı gibi görmenize  şaşırıyorum hepsi bu
(402 puan) tarafından
Bak ablacım farkındaysan fikrine saygı duyuyorum dedim ayrıca hiç birşey yapamıyosan bilmiyosan su an elimde tuttuğun telefonda gir internete bak çocuklar neyi ne kadar yemeli ne sıklıkla yemeli bi araştır çocuğumu kimsenin cocuguyla kiyaslamadim yaristirmadim tek gayem onun daha iyi daha sağlıklı yaşaması ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun madem bir bilgin yok alakan yok postuma yazma yazıyosun gayet medeni şekilde cevabını verince de hemen çirkinlesiyosun anlamıyorum ki çocuğumu yarıştırdigim kanısına nerden vardın burda iki satır yazı okumakla benim anneliğimi eleştirme hakkını kendinde nasıl buldun..
tarafından
Ablası sen anlamıyorsun gereksiz yere yükleniyorsunuz çocuklara ben kullanmıyorum gerek duymuyorum  dedım sen çocuklar haftada 2-3 gün balık yemeli diyorsun balığın mevsimi kışın yazın. Nasıl yesin sen yiyor musun yazın çirkinleşen sensin ablası ben her yerde fikrimi söylemeye yorum yapmaya hakkım var ve özgürüm her zaman duymak istediklerinizi duymayabilirsiniz çok normal ;))) anneliğini yargılayan olmadı doğru değil bence diyorum balık yağı gereksiz yere yüklenmeyin çocuklara diyorum yarış atı değil çocuklar balık yağı ne kadar organikki nasıl verebiliyorsunuz sende elindeki telefonu aç bak bakıyım balık sezonu ne zamanmış taze balık ne zaman olurmuş her ınsan haftada 3 gün balık yiyormuymuş???
-Reklam-
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Möllers iyi diye biliyorum bir de 4 yaş sınırını ilk kez duydum. Ben kullanmak istemiyorum nedense balık yağı. Ne kadar iyi diye söyleseler de bana çok mantıklı gelmiyor her gün bunu kullanmak 
(402 puan) tarafından
Gelişim çağındaki çocukların hafta da 2-3 kere balık yemeleri lazım bu da oek mümkün olmadığı icin takviyelerle desteklicem başlamak istiyorum
0 oy
tarafından
Biz 14 aylığız veriyorum bi yarım tatlı kaşığı 
(402 puan) tarafından
Hangi marka ve faydasını gördün mü oğlum bu aralar çok iştahsız sevdiği yemekleri bile zorla yer oldu
tarafından
Ocean portakalısı ama duyduğuma göre möllers iyimiş bunuda burdaki insanlar önerdi pahalıymışta oceana göre bi tık ocean evt az buçuk işe yaradı gibi düzenli veremiyorum çünkü diş çıkarma dönemindeyiz az yiyor ve o yüzden 2 gündür vermiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,580 soru

24,126,759 cevap

333,790 kullanıcı

...