0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım beş buçuk aylık onunla beraber olanlar dönüyor ama benim kızım dönmüyor ve yüz üstü kalmayı hiç sevmiyor kendini öksürtüyor ağlıyor ve asla kabul etmiyor dönmeyi oyunlar oynatıyorum oyuncaklari fila gösteriyorum hiç bir şey dikkatini çekmiyor o şekilde 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuklar akranları ile farklılık gösterir zaten başka çocuklar ile kıyaslanmamali
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
7.5 aylık döndü oğlum her bebek bir değil böle ufak şeylere takılıpta kendini strese sokma bebeğimle güzel vakit geçir eninde sonunda döner 
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım çocuğunu kıyaslama kimsenin çocuğuyla benim kızım erkenden konuşmaya başladı adımları da çok güzel ama emeklemek istemiyo ağlıyo yüz üstü koyunca hani bütün çocuklar farklıdır zihinsel gerilik olmadiktan sonra ayında herşeyi yapmak zorunda diye bise yok 
0 oy
(26,398 puan) tarafından
Eğitimin en temel ilkelerinden biri bireysel farklılıklar vardır ilkesidir. Her çocuk aynı dönemde aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok daha 5.5 aylık bir bebekte böyle kıyaslamayın siz de kızınızda yıpranırsınız 
0 oy
tarafından
Her çocuk bir olmuyor malasef canım kendini yıpratma mesela benimkide 11 aylık ama tek bir dişi bile yok arkadaşım benden 1 gün önce doğurdu 7 tane dişi var sıkıntı yapma 
0 oy
(19,141 puan) tarafından
Emziriyor musun. Ben kızım dönmeye çabalasin diye göğsümu açar yanına uzanirdim emzirmek için kendisi mememi görünce dönmeye çalışırdı bir kaç kere öyle yaptım dönmeye başladı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 336 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 250 göst.
+1 oy
15 cevap 516 göst.
8 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Dunya.dln (650 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 447 göst.

Kategoriler