0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından
tarafından kapalı
Günaydın ballı börekler 

Dün dayının eşi ile konuşurken benimle kızı ile ilgili sorununu paylaştı . Kizi henüz 5. Sınıfa gidiyor ve farklı olaylara merak sarmış.  Işte çocuk nasıl oluyor erkekte ne var kadında ne var kadın erkek bir olunca ne oluyor arkadaş ortamında hep böyle saçma sapan şeyler konusuluyormus arkadaşı demis 6. Sınıfa geçelim herşeyi derste bize öğretecekler gibisinden. Yengem diyor bazen eve geldiğinde telefondan birşeylere bakıyor ben sorunca siliyor hemen. Birde aşık olmuş sözde ve bu durumda arkadaşları onunla dalga geçiyorlarmış nasıl bir yol izleyeyyim  dedi.

Bende başta ne anlatırsa anlarsın sabırla dinle onu azarlama ki sana güvensizlik duyup saklamasın birşeyleri dedi.  Oldukça merak uyandıran bir dönem herşeyi araştırıp merak ediyorlar ama bu biraz farklı boyut olmuş dedim. Önce kızınla arkadaşlık yapan çocukların ailesiyle bir konuş yada kızımın okulunu değiştir Sonra baktım çözemedin pedagog dan yardim al bu kötü birşey değil dedim. Siz ne düşünüyorsunuz normal değil bu yaşta bu merak heleki o yaşta birisi için 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

5. Sınıftaki halim geliyor aklıma hiç merak etmemiştim ben böyle şeyleri sevgilim falanda yoktu

Yanlış cevap vermek istemem <3
(1,177 puan) tarafından
Aslında ben başta hislere ilgilere tuhaf baktım sonra ortamdandır diye düşündüm
Ben 5. Sınıftayken iner sağar koyun guder soba yakar okula giderdim boyoe söyler hiç düşü emdim
tarafından
Bende nasıl dışarı çıkıp seksek yakartop ip atlasam bisiklet sürsem diye bakardım mahalledeki çocuklarla falan oynardık ama aklıma hiç kötü şeyler gelmezdi

Şuan öyle değil okul değiştirmek saçma olur artık İnternet çağı yapacak olan netten teldende yapar ki gittiği okuldada bulabilir kesin çözüm bulmak lazım bence çok erken bunlar için
(1,177 puan) tarafından
Pedogog en iyisi olur gibi ama yine de bilmiyrm çiçeğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okulunu değiştirsin bence arkadaşlarından kaynaklaniyor ben 7.sinifa giderken bir kızla samimilestim ne kadar pislik iğrenç kelime varsa öğreti bana ona benzemeye başladım liseye geçtim çevrem değişti duzeldim 
(1,177 puan) tarafından
Bende dedim Önce aileleriyle konuş baktım olması okulu değiştir dedim yine olmuyorsa da pedogog dan yardim al dedim
tarafından
Kız cevapları vermişsin zaten:)
0 oy
(360 puan) tarafından
Eşim Urfalı 7-8 yaşlarındayken kendini kesfetmeye başlamış ve yaşadıkları apt . Da ki diğer kız çocukları yapmış bunu hep :D bazen anlatır geçmişi iffetimle oynadılar uruspular diyo :D yani bekaret bozulma yaşı bile çok çok aşağı indi o yüzden anne babaların çok dikkatli olması ve evlatlarına sahip cikmasi onlara doğruyu öğretmeleri gerekir. Okulda ki rehber öğretmen ile de görüşülmesini tavsiye ediyorum ve kesinlikle bı pedegoga ilk önce kendi gidip görüşsün nasıl bı yol izlemesi gerektiği ile alakalı bilgi alsın çünkü mahrem konuları direk bı başkasına götürüp anlattirmak daha da merak uyandırabilir kesinlikle fevri davranılmamalı
(1,177 puan) tarafından
Bende ayni yorumu yaptım dedim sakin kızma bu yüzden ona en azından gelip anlatır.  Diyor ben tepki vermeyincede annem zaten kızmıyor diye farklı şeye yönelir mi diyor dedim doğru yanlisiyi anlayacak yaşta takibi bırakma ama serbeste bırakma yanlış miyim
(360 puan) tarafından
Yani tabiki ama kesinlikle yardım alması gerekiyor bizim basimiza gelse böyle bişey bizde şoka gireriz hepimizin bilgi edinmesi gerek böyle konularda
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bencede çok erken yaş ergenliğe geçiş dönemi biraz erken olmuş 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.