Günaydın ballı börekler
Dün dayının eşi ile konuşurken benimle kızı ile ilgili sorununu paylaştı . Kizi henüz 5. Sınıfa gidiyor ve farklı olaylara merak sarmış. Işte çocuk nasıl oluyor erkekte ne var kadında ne var kadın erkek bir olunca ne oluyor arkadaş ortamında hep böyle saçma sapan şeyler konusuluyormus arkadaşı demis 6. Sınıfa geçelim herşeyi derste bize öğretecekler gibisinden. Yengem diyor bazen eve geldiğinde telefondan birşeylere bakıyor ben sorunca siliyor hemen. Birde aşık olmuş sözde ve bu durumda arkadaşları onunla dalga geçiyorlarmış nasıl bir yol izleyeyyim dedi.
Bende başta ne anlatırsa anlarsın sabırla dinle onu azarlama ki sana güvensizlik duyup saklamasın birşeyleri dedi. Oldukça merak uyandıran bir dönem herşeyi araştırıp merak ediyorlar ama bu biraz farklı boyut olmuş dedim. Önce kızınla arkadaşlık yapan çocukların ailesiyle bir konuş yada kızımın okulunu değiştir Sonra baktım çözemedin pedagog dan yardim al bu kötü birşey değil dedim. Siz ne düşünüyorsunuz normal değil bu yaşta bu merak heleki o yaşta birisi için