0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
6 aylık olunca tadımlaramı başlıyoruz sadece yoksa 5 aylıkken tadım yaptırdınız mı süreç nasıl ilerliyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yaptırmıştım yoğurt sebze falan az az yada biz yerken tadına baksın diye
(882 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya tam 6 ay olmadan az az baksın tadına diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana kalsa başlardım ama eşim çok pinpirik 6 aylıkken ilk evde mayaladığım yoğurt ile başladım canımdaha sonra meyve püresi VS devam etti 
(882 puan) tarafından
Ya sorma benim eşimde o şekilde ama açık açık söyledim tadımlara 5 aylık başlarım diye
0 oy
tarafından
Bizimki hem mama yiyordu hem de emiyordu doktor 5.5 aylıkken başlattı ek gıdaya. İlk tadım olarak 3 gün kuralı ile başladık. 
(882 puan) tarafından
Kilo alımınız nasıldı peki ozamana kadar
tarafından
Gayet iyiydi kilodan yana şükür hiç bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. 10 aylık 10 kilo 700 gram şu an
(882 puan) tarafından
Maşallah çok şükür. Bende sadece her annede olduğu gibi sütüm yetiyormu endişesi var sadece
0 oy
(20 puan) tarafından
Ben dört buçuk ayda başladım yasak olan şeyler hariç çoğu şeyi veriyorum yumurta sarısı meyve püresi yoğurt peynir yoğurt çorbası su vs .. havucu yemiyo sadece onuda kabakla karışık bida deniycem 
(20 puan) tarafından
Yok bı tek yoğurda yaptım ne yalan soyliyim :)
(2,300 puan) tarafından
Bnde baslicam 5 aylık canm neler yaptın bende veriyim
(20 puan) tarafından
Hiç bişey yapmadım ev yapımı yoğurtla başladım üç gün onu verdim yediği kadar bir yemek kaşığı fln sonra havuç denedim üç gün yemedi sonra mevyelerden verdim rendelenmiş onu yedi sabahları kendim yerken az peynir az yumurt a sarısı veriyom yoğurt çorbası yparsam tuz atmadan nane ykamadna ayiriyom ondna veriyom suyundan sonra su veriyorum
(2,300 puan) tarafından
Tşk ederim canm bnde ilk gün havuç verdim sevmedi bnde bir sebze çorbası veriyim dedim bir yandan da korktum açıkçası
(20 puan) tarafından
Önce tek tek denemek lazım alerji olasılığı için tabiki siz deneyin kötü örnek olmayım ama ben kabak ve havuç brokoli bı çorba yapmayı düşünüyorum alerji yapacağını sanmıyorum ya kabak brokoli ne olcak sanki
0 oy
(8 puan) tarafından
5 bucuk aylıkken başladık. Çok öyle gün kuralına uymadım .Sonra annemgjle geldim çoğu şeyi vermeye basladik şimdi yaşını geçti şükür seçmez yer her şeyi 
0 oy
tarafından
Ben çocuk gastroenterolojiye gitmiştim 5 aylıktı ek gıdaya başlamalı mıyım dedim baslayabilirsin ama 6 ayı beklemen daha güzel dedi 
0 oy
(100 puan) tarafından
Bizde6 aylık olucaz Haziran 2 de bize 5 aya girince başka dedi doktor biz mama içiyoruz ondan dedi ben bekledim bu aralar vermeye başladım ama yoğurt verdim iki gün yoğurt çorbası peynir meynir arada tattırıyom yarın bir kez daha yoğurt verip havuç başkicaz avakado bal kabağı gidicez öyle bakalım bu gün pek sevmedi yoğurdu ama hep çıkardı zaten diş kaşımak yan sürekli ağlıyor yavrum mama bile yemiyor iştahı kesildi napıcaz bilmiyorum eli sürekli ağzında bağırıyor ağlıyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
+3 oy
14 cevap 231 göst.

Kategoriler

1,476,141 soru

24,165,071 cevap

335,569 kullanıcı

...