0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızım 13 aylık olacak haftaya. Ama hala saçı yok denecek kadar az kel yani yeni doğan bebekler gibi :) 1 yaşını geçti artık böyle olan var mı tahmini ne zaman çıkar . Bide çıkması için evde yapabileceğim doğal bişey var mı 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 yaşında yiğeniminde saçı çok az bizimki ondan bir yaş küçük saçları çok gür uzun genetik oluyor birazda sanırım 
tarafından
Kızım 1 yaşındayken sıfıra vurdum maşallah çok iyi gür çıktı oğlumda doğdu 1 haftalıkken kestim bir çikti anlatamam şuan 10 aylık tekrardan kestim
tarafından
Çok sık kesme canım o dertten de muzdaribim ben ben hiç bir zaman saçlarımı açık kullanamadım hiç uzatamadım saçlarımı devamlı sıfıra vurmuşlar küçükken aşırı gür saçım var nefret ediyorum bu kadar gür olmasından senın çocuklarında öyle olmasın
-Reklam-
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kızım temmuz da 2 yaşına giricek daha toplanmiyo bile o kadar az ve seyrek zamanla düzeleceğini umut ediyorum 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben kazıttım cabım iyi çıktı
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Benimkinin toplanacak kadar uzun olmasına rağmen sırf ensesinde saç var ama uzamıyor diye komple kazıttım şuan kel geziyor kızım 1.5 yaşında 

Gören koçum benim diye seviyor zoruma gidiyor skkskskd 

Seninki kısaysa bence kazır belki yeni gelenler daha iyi çıkar 
(634 puan) tarafından
Ağladı mi canım bende kazitmak istiyorum belki daha hızlı çıkar diye ama babası korkar diye istemiyor
(1,019 puan) tarafından
Hiç ağlamadı güzel durdu yani  eşim kendi kesti yani biz dış ortamda kestirdik kuaföre gitmedik kuaför ortamında eline oyuncak yada tarak falan Bişey verip oyalayabilirsin
0 oy
tarafından
Badem yağı sürebilirsin
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Benim kızımın da az saçları ben banyo dan önce badem yağıyla masaj yapıyorum ins faydası olur 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
14 cevap 428 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,599 soru