0 oy
229 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2 puan) tarafından

1 buçuk yıldır evliyim, başlarda yemeklerim ara ara pürüzler olsa da güzeldi lezzetliydi. Artık lezzetli olmuyor. Ne yemek yapacağım falan derken genelde lezzetli olmuyor sınırı mi bozdu bu durum. Tevsileriniz var mı? Nasıl aşabilirim , nasıl lezzetli yapabilirim :(((

5 Cevaplar

0 oy
(856 puan) tarafından
Elinin alışması lazım bide baharatları bol bol koyma az koy eksik olanı tamamlarsin zamanla da alışırsın yapmaya. Kısık ateşte pisir harlı ateş lezzet öldürür derlsr
(2 puan) tarafından
Evet hep harlı ateşte pişiriyorum bu aralar ve çok isteksizim
-Reklam-
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Yemeklerini yemeden birsey diyemem ama tavsiye olarak hazır salça kullanma biraz ekşi oluyo yemekler aktarlarda pazarda filan güzel ev salçası satan yerlerden al yemek yaparken de güzel kavurmaya dikkat et bide siviyagla beraber tereyagda kullan baya lezzet verir yemeğe 
(2 puan) tarafından
Biber salçam Adana'dan teyzem yapıyor oradan geldi. Dometesde hazir
(1,248 puan) tarafından
Bide adanalimisin sen kız benim bı komşum vardı adanali bir yemek yapardı hayatımda ben öyle yemek yemedim müthiş ti yemekleri bende aynı tarifle yapiyodum yok kardeşim onunkine hiç uymuyodu yani iyi yemek yaparım ama o kadını ki bı başkaydi ama hala dolalarimin üstüne onun sosundan dökerim o sos olmasa eşim asla yemez
(2 puan) tarafından
Anne tarafım Adanalı, teyzemler annemler çok güzel yapar ama bende işte bı ara güzel gidiyordu şimdi olmuyorr yapasim da yok
(1,248 puan) tarafından
YouTube da Ahmet usta var onun tarifleri güzel yaparsa kim yapar yaparsa Ahmet usta yapar diye de bı sloganı var onu bı dene istersen
(2 puan) tarafından
Deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Yemeği aceleye getirme özen göster yağını salçasını tuzunu iyi ayarla ve yemekleri çok harlı ateşte yapma ve dinlendir inşallah düzelir
0 oy
(174 puan) tarafından
Bende öyleydim hızlı yaptığımı farkettim yemekleri ocakta daha fazla tutmaya çalıştım birde sarımsak tozu kullanmaya başladım tavukta patates kızartması nda bile çok güzel oluyor
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Valla benimde öyle olmuyor bı kaç aydir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 515 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde damlademiral0 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
7 cevap 443 göst.
22 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu