0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (883 puan) tarafından
Kızlar bebeğim şuan 1.5 aylık ama 03 aylık takımlar belden sıkmaya başladı 3 6 aylık yazlık kıyafet aldım sadece bana aldığınız kullanırken kolaylık sağlayan 3 6 aylık tulum önerisinde bulunun lütfen alt alırken vs kolaylık nasıl olur sık değişim yapıyorum elimde tulum var qma çıtçıtlı ve cocuk değişim olurken kendini çok kastığı için debeleniyor şöyle hazirandada giydireyim rahat etsin diyorum lütfen biri link mink bişeyler atsın araştırıyorum ama tecrübe eden birine ihitiyacım var 

1 cevap

0 oy
(14,247 puan) tarafından

image

Lcw nin butun tulumlari var yazin biz cok rahat ediuoruz onlarla 

tarafından
Bilmiyorum burda cok az insana saydiriyorum bazen kendimi aşırı kaptırıp  ama bakmıyorum niklerine  baksam da hatırlayamam  gormedigim birine tanımadığım birine kin tutamam ki koca koca kadinlariz :D  en son çorap postunda tartıştım ordaydı galiba demi en son orda tartıştım :D ordansa kusura bakma ben bazen kendimi kaptırıp saydırırim  ama sonra üzülüyorum gormediğim tanımadığın birine ne bu öfke diye fikir ayrılıkları her yerde vardır önemli olan saygı göstermek bazen nefis  kibir olayı giriyor insanogluyuz :) yorumu siz olduğunuzu bilmeyerek yaptım
(14,247 puan) tarafından
Burda olan seyler evet oluyor herkws bir dusunmek zorunda degil tabi
tarafından
Barıştık o zaman :))))))
(883 puan) tarafından
Güldürdünüz beni :) teşekkür ederim foto için evet baktım bende gayet güzel duruyorlar
tarafından
Ayy Allah 'ta bizi güldürsun  kız:D :)))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 421 göst.
1 Ocak 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,646 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 181 göst.
6 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde CESUR&ANNE (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,494,327 soru

24,413,425 cevap

351,116 kullanıcı

...