0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İki yaşından sonra denemeler yaptık ama reddetti bir ay sonra üç yaşına girecek üç gündür bez takmıyorum 15 dk da bir götürüyorum yapıyor lazimlikta tabi ben götürmeden söylemiyor. O arada bile altına yapıyor sık sık şaşırıyorum yani bu kadar çabuk mu gelir 

Kendi ne zaman söyler sanki hep böyle kalacak gibi geliyor ya. Üç gündür ben götürünce yapıyor götürmezsem altına anlatıyorum tabi araştırmalarim sonucu oyun haline de getiriyorum fazla abartmadan. Büyüğü bugün Cok az yaptı 

Kendi ne zaman söyler acaba:(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum ben 2 haftadır uğraşıyorum tuvalette usututtu sanırım kustu ishal oldu ara verdim
tarafından
Ayy
Gerçekten zor sizinki kac yaşında
tarafından
Tam 3 e girdi yeni
tarafından
Benimki de haziranda 3 yaşına giriyor 5 aylıkta kızım var iki çocukla daha zor
tarafından
Benimde var 5 aylik
-Reklam-
0 oy
(12,974 puan) tarafından
15 gün sonra çişim demeye başlamıştı vazgeçmeyin illaki öğrenecek şuan yeni olduğu için sık sık altına yapıyor tutmayı öğrenince yapmayacak artık
tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Canım ben senin yaptığın gibi yapmadım. 26 aylikti .pilsanin basınca öten lazimligini aldım altını açmadan 1 hafta önce oynadık onunla.  Bebekleri oturttuk çiş yaptırdık falan sonra açtım artık bezin bitti büyüdün lazimliga yapacaksın dedim lazimligi da banyoya değil evin içine koyduk.  Çişini bekledim altına yaptı anlattım değiştirdim her defasında anlattım ıslandı buraya yapacağız vs . 2 gün böyle yaptı hem büyüğünü hem küçüğünü bu arada gece uyurken ilk bir saat içinde duyuyorlar bizi sağ eli bingildagina koyup anlattım aynı şekilde.  2.gun akşam kendi donunu indirdi oturdu yaptı o oldu çok şükür.  1 hafta sonra lazimligi banyoya aldım bilac ay sonra da aparatla klozete alıştırdım gece de kaldırmadım altına tek kullanımlık alez serdim . Şimdi 1 ay sonra 3 olacak gece de kendi kalkar yapariz bazen kalkmaz tamamen kendi cisinin durumuna göre:))) 

Ayrıca akşam sıvı azaltması da yapmadım neyin ne olduğunu öğrenmeli maalesef yapa yapa öğreniyorlar 
tarafından
Bende aynı şekilde kolazet şekline sesli olanı aldın onu kullanıyor. Geçen haftalarda kıyafeti ile oturdu oyuncakları oturttu bu hafta da bezi çıkarıp başladım inşallah zamanla söyler şimdilik ben götürünce yapıyor anlatıyorum her ıslatısta bakalım
(2,863 puan) tarafından
Bence 1 2 kez götürme yapsın rahatsız olsun birde böyle dene canım. Kolay gelsin . Ama bırakma ve kızma sabır göster böyle böyle olacak
tarafından
Zaten sık goturmeme rağmen yinede altınada yapıyor bu kadar çok nasıl yapıyor bilmiyorum aşırı sıvı almıyor ki alsada kesmem altına yapınca pantolonu değiştir diyor anlatıyorum bı dahakine aynı
(2,863 puan) tarafından
Hem mesanesi küçük hemde daha tam olarak ne olduğunu kavramadigi için parça parça yapıyor. Zamanla hem mesane genisleyecek hemde öğrenecek canım ama ona öğrenme fırsatı vermelisin
tarafından
Teşekkür ederim inşallah öğrenir:)
0 oy
(663 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi sürekli tuvalete götürüyordum o söylemiyordu sormayincada altına kaçırıyordu pes etmeden devam etmek çok önemli 1 hafta sonra kendisi alıştı gece bile 2-3 defa kaldırdım yatağa yaptığı da oldu ama böyle böyle alışıyorlar dediğim gibi bıkmadan sıkılmadan devam edilmeli
tarafından
Evet ya baya zahmetli hele cokkk sık yapması sürekli götürmeme rağmen altına yapıyor olmasi da zor her altını islattiginda anlatıyorum çokta dinlemek istemiyor tabi ama yinede götürmezsem altına yapıyor
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Benim kızım ilk üç gün hiç tuvalete yapmadı on güne tamamen öğrendi. 
tarafından
İnşallah öğrenir benimkide hep gidiyoruz ama yinede altına yapıyor
0 oy
(18,330 puan) tarafından

Anca canım biraz sabır et ben 3 ay uğraştım evin her yerine sıç tı. Tosbigim:D kolay değil ama zorda degil

tarafından
Aah ah bittik kendi söyler umarım bı gün
0 oy
(23,121 puan) tarafından
Bir kaç hafta içinde söyler. Maşallah sen götürünce yapıyorsa çok iyi. Kolay öğrenir. Mesaneleri daha gelişmemiş olduğu için azıcık azıcık yapiyolar.bir bardak suyu 4 kez tuvalete giderek cikarabiliyodu oğlum. Şükür 2 aydır yaklaşık artık tek seferde daha fazla çişini yapabiliyo. Mesanesi genişlemiş demek ki. Ve öyle olduğundan beri gece alt ıslatmalari bitti şükür 
tarafından
Evet götürünce yapıyor on dk da bir yaptırsam dahi altinada yapıyor umarım kendide söyler geldiğini
(23,121 puan) tarafından
Ogrenmeyen çocuk yok. Er geç öğreniyorlar. Ama anne yoruluyor tabi bu süreçte. Olacak artık o kadar
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bebek varmı ewde kiz
(1,974 puan) tarafından
Allah bagislasin kız plastik bebek varmı demek istedim
tarafından
Ahahaha:) öyle söylesene kız☺️
Plastik değilde normal bebekleri var onlar üzerinde örnek veriyorum oda götürüyor oyuncakları tuvalete
(1,974 puan) tarafından
Bizde kocaman et bebek var cnm aldm onunla gtrdum hemen alıştı cnm :)ismde koymuştum sedayla çise gidelim dedim  banyo yaptralim öyle alıştı☺️
tarafından
Benimkinin zaten bebeği var adını kendi koymuş minimini diyor onunla götürüyorum bende:) inşallah öğrenir hemen goturdukce gidiyo tabide kendi söyleme yok şuanda
(1,974 puan) tarafından
Hm anladm bnmde oglum bnim adimi koymuş seda:))ahahah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 389 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 667 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 425 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,906 soru

24,117,747 cevap

333,320 kullanıcı

...