Kızım 28 aylık bende kışın zor olur bide 7 aylık hamileyim diye gelecek yaza daha rahat öğretirim diyorkeen benim tatlı cadı idrar yolu enfeksiyonu oldu ve bezine yapmaya korktu 4 gündür bezine asla yapmıyor hep küvete götürüyorum çiş yapıyordu ama kaka yapamıyordu. Bizde bari hazır beze yapmıyor tuvalete yapsın dedik lazımlık aldık. Maşallah asla bezine yapmıyo çişi gelince tutuyor eliyle anne anne çiş acıyo diyo direk götürüyorum ama hamileyken valla zor ya her çişten sonra lazımlık çamaşır suyu ile yıkıyorum. Acaba bezini ne zaman çıkarayım hiç yapmıyor beze ama yinede güvenmiyorum mesela dışarda nasıl olcak annem lazımlığı da yanında taşı diyo ama nasıl taşıyım koca şeyi. Kızımda asla klozete falan oturmaz napacam ben şimdi kendi kendine alıştı ya
Maşallah kızına Allah yardımcın olsun canım zor valla işin bu kadar uğraşıyorsun bari hiç bez takma evde dışkısını tuvalete yaptirmaya da alıştır bari ne güzel bir adim atmış kizin pes etme
ne güzel maşallah canım.
Maşallah de nazar değmesin bir müddet evden çıkma bence tam alışana kadar . Madem kendi kendine öğrenmiş. Birde klozet için küçük aparatlar var şekilli sukullu onlardan alabilirsin hoşuna gider.
1,495,721 soru
24,434,708 cevap
352,749 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın