0 oy
457 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
1 aylık hamileyim arkadaşlar folik asit kullanıp kullanmamak da kararsız kalmışım ne yapacağımı  bilmiyorum. Otizmin başlangıcına sebep oluyor dendi kullanan ya da kullanmayan var mı ? Birde hap yutmak da zorluk çekiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tabiki kullan ben şimdiye kadar bir zararının olduğunu duymadım. Yengem ilk 1 ay kullanmadığı için bebeğini 5 aylıkken kaybetti omuriliği gelişmemiş ti bebeği beyni dışarıdaydı bağırsakları öyle :-(:-( doktor folik asit kullanmadığı için olduğunu söyledi

Zaten doktorlar planlı gebelik te hamile kalmadan 1 ay önceden başlama taraftarı 
(76 puan) tarafından
Yengeniz için çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Elimde 1 aylık kadar var onu kullansam yeterli olmaz mı acaba
tarafından
Allah razı olsun. Doktor ne dediyse onu yap ilk 3 ay çok önemli folik asit sonra pişman olacağın şeyler yapma bence
(76 puan) tarafından
Tamamamdir çok teşekkür ederim yorumun için
tarafından
Rica ederim ☺
-Reklam-
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Canım folik asit çok önemli hap olanı alma toz olanı al zaten 3. Aya kadar kullanıyorsun 
(76 puan) tarafından
Toz olan nasıl kullanılıyor
(2,803 puan) tarafından
Bir bardak suya katıp içiyorsun kötü tadı yok hatta tadı yok benim kullandığım pembe kutuluydu ismini unuttum ya
0 oy
tarafından
Ben kullanmadım  durumumuz iyi elhamdülillah.
(76 puan) tarafından
MasaAllah bakalım sürece göre degisir diye düşünüyorum
tarafından
Yine de etkilemek istemem herkesin gebeliği farklı ilerliyor herkesin yapısı aynı değil. Siz kendiniz araştırın ona göre karar verin.
(76 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim kullanırsaniz da oceani kullanın derim içeriği temiz em azindan.
(76 puan) tarafından
Bir bakayım bulursam alicam
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Doktorum ne onerirse güvenerek kullandım. 

2.3. Bebeğimi istedikten sonra kullanmaya başladım ve devam ettim. Allah'ın izniyle çocuklarım sağlıklı ❤
(76 puan) tarafından
Anladım masaAllah size
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Ocuan mummy kullan cnm. Bulantı da yapmaz. Ankara'da prof. Olan doktorum bunj önerdi
(76 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(486 puan) tarafından
Bunu düşünmen bile cok sacma günlük yediklerinden folik asiti karşılayamazsin. Bebegin gelisimi icin cok onenli. Ben plansiz hamile kaldim ona ragmen cok korktum gelişmeyecek diye. Kessinlikle kullan i mom kullanmistim ben. 4 ay kullandim 
(76 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler kullanicam
0 oy
(14,698 puan) tarafından
kizimda regenesis max kullandım 

tekrar aynısını kullanıyorum
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İki oğlumda da kullandım , bedensel ve zihinsel gelişimi için çok önemli tabiki kullanmalısın

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 434 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,475,819 soru

24,160,229 cevap