0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar 15aylik bebeegim sabah uyandı 2 kere kustu sağlık ocagina götürsem olurmu acaba yoksa çocuk doktoruna mi götürsem bileemdim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evde şurup varsa ver bence hastaneye sağlık ocağına her zaman götürmeye gerek duymuyorum ben çocuklar daha fazla hasta oluyor ciddi bişey varsa gidilmeli hastaneye 
tarafından
Abartmaya ne kadar bayılıyorsunuz ya sizin kadar cahil insan görmedim ben alt tarafı iki defa kusmuş  çocuk ne var bunda en ufak şeyde herkes hastaneye koştuğu için o kadar mikrop yuvası oldu hastaneler o kadar tıklım tıklım oldu hastaneler çocuğunuz hiç mi hasta olmadı ya şurubunu verirsin geçer abartmaya gerek yok olmayan fikrinizi kendinize saklayın ;)) ;))
(7,447 puan) tarafından
Asıl cahil sensin kafana göre ilaç verilmez çocuklara doktorlar boşuna okumuyor..
tarafından
Belli oluyor kimin cahil olduğu daha fazla sizin seviyenize inmicem doktorlar ciddi bişey olmadıkça hastaneye gitmeyin diyorlar bir yeri mi ağrıyor bişey mi oldu şurup verin diyorlar çok ciddi bişey varsa gidilir hastaneye
(7,447 puan) tarafından
Hangi doktor diyor bunu ya bi tatafından element uydurma :)) sen benim seviyeme çıkamazsın çünkü senin bir seviyen yok belli ki :))
(2,307 puan) tarafından
Kdr yıldızı hiç bir doktor bana böyle söylemedi
şurup verin diye  çevremde sağlıkçı arkadaşlarım var onlarda ateşi inatçı ise inmez viral enfeksiyonsa 3 güne düşer takipte kalın diye oğlum doğdu doğalı 5 kez ateşlendi 1 inde inatçı atesti düşmedi hastaneye yattık digerlri viraldi enfeksiyon şeklinde düştü hemde surupsuz düştü direk şurup verilmez ateşli çocuğa geçende oğlum kustu sabaha kadar belli üşütme var keyfi yerindeydi ertesi güne doktora götürdüm koydeyim ben haftada bir gün geliyor aile hekimi yeni tasindim bu cocuk enfeksiyon dedi yazmış antibiyotik ve calpolu ben kullanmadim çünkü ne ateş nede başka birşey yoktu
-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Çocuk doktoru daha iyi olur canım 
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Birazcık bekleyin ateşi varsa ağrı kesici verebilirsiniz güzel bir corba yapın icirin dinlensin 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben olsam gotururdum. fark etmez birine götür zaten saglik ocagi yonlendirir.
0 oy
(7,582 puan) tarafından
Canım sadece kusmaya birşey yapmıyolar yani bizim öyle olduydu bol bol sıvı ver canım sıvı kaybı olmaması için 
0 oy
tarafından
Sağlık ocağına götürüyorum canım ben eşim hep olmuyo tek başına taa hastaneye gidemiyorum aile hekimi de anliyo 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 303 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Hayal34 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
25 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kalbinur (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,862 soru

24,406,973 cevap

350,598 kullanıcı

...