0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Sorum yukarı da kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay şu kanatlı Karincami.

Kucuklugumun travması diyebilirim.

Küçükken evimiz mustakildi. Evimizi sarmıştı. Oturma odasının pencereleri hep doluydu onla.

Hergün suourgeye çekerdim hergunde yeniden turerlerdi. Unutmuştum valla sen deyimce hatırladım. O kadar iğrenç birseydiki. Allahım neydi ya öyle ucuyoalrdi sürekli evin icinde
(178 puan) tarafından
Bnm suanki evim de müstakil nefret ediyorum bı kurtulamadım sadece uçan karonca olsa yakağan da dolu cnm ısırıyor kaşıntı yapıyor doğru düzgün uyku uyuyamıyoruz
tarafından
Ticari haşere kontrolünün güvenliği konusunda endişeniz varsa, bulaşık sabunu ve nane yağını karıştırarak doğal bir karışım yönetemi uygulayabilirsiniz. Bir sprey şişesini alın bir ölçü sıvı sabun, iki ölçü su ve birkaç damla yağ ile doldurun ve ardından karıncalara ve çevredeki alana püskürtün. Sabun karınca ve böcekleri kurutur, nane yağı ise onları boğar.

Senin için intte böyle bişi buldum
(178 puan) tarafından
Deneyim bi inşallah kurtulurum ya
(178 puan) tarafından
Çok saol cnm
tarafından
Yakagan ne bilmiyorum canım.  Ama seni cokkkk iyi anlıyorum. Valla bizimde pskilojimiz bozulmuştu. Halbuki annemde çok titizdir hani pisliğe geldi desem. İnan koltukta yatarken bile üzerimizde ucusabiliyordu karıncalar
Nasıl geçti hiç hatırlamıyorum. Şoyle olabilir dayım belediyede böcek ilaçlama aracı varya sanırım onu sürüyordu. Ondan bir bidon o ilaçtan aldık sanırım ara ara sıktik. Hatta dayıma evi ilaclattik galiba. İşte baya küçüktüm o yüzden nasıl geçtiğini pek hatırlamıyorum. Ama evi ilaclatabikirsin. Belediye belki daha uyguna yapar
tarafından
düzenlendi
Karincalarda ısırıyordu bizi. Hem karınca hemde minik sinek vardı ikisi birlikte yaşıyordu. Pencerelerde yaşıyorlardı. Ve kokuyorlardı sizinde öylemi koku varmi
(178 puan) tarafından
Yakağan dediğim minik sinek oluyor cnm bizde ışığa geliyorlar lambalara aslında bnde çok titizim her gün evi tertemiz yaparım ama 3 senedir her yaz eve bunlar geliyor
tarafından
Evet işte bizdede ondan vardı karincayla ikisi bir yasiyordu ikiside uçuyordu arada isiriyorlardi. Valla Allah sana kolaylık versin çok zor. Çok can sıkici bir durum. Bir misafir gelse onlar bile rahatsız olur.
Senide penceredelermiydi
(178 puan) tarafından
Yok cnm bnm evdekiler lamba kenarlarında içerde nefret etmeye başladım artık
tarafından
Belediyeyi ara ilaçlar canim
(178 puan) tarafından
Esim aramaz cnm
tarafından
Niye?
(178 puan) tarafından
Çok sık çalışan biri işten eve geldiğinde de uyur zamanın çoğunu uyuyarak geçirir bı de sürekli işte olduğu için belediyeden biri gelse evde tekim buna müsade etmez bı de bn laf söz olur diye eşim yokken cagiramam cnm o yuzden istemez bı de bn mahalle ortamindayum bı laf çıktı mı uzar gider
tarafından
Kardeşin annen komşun birisi gelsin yarım saat yanina.
Ne bu kız. Kocan eve başkasını almiyo diye böceklerle mi yasayacaksinkz
(178 puan) tarafından
Aslında doğru diyon bı konuşayım işten gelince ne diyecek
tarafından
Konuş tabi. Kolay kolay gitmiyorlar çünkü.
Mutfağımda karınca çıkıyorda ona bile sinir oluyorum. Kaldı ki kanatlı karınca çok iğrenç bişi. Sürekli ısırıyor valla diyorumya pskilojimiz bozulmuştu. Ucmayan bişi olsa yine idare edersin de uçup durması bile sinir bozucu. Ve dediğim gibi bizimkilerin değişik bir kokusuda vardi
(178 puan) tarafından
İşten 1 buçuk gibj gelir o zman yemek yer yatar yarın evde doktora gidecez ise gitmeyecek yarın söylerim
tarafından
Söyle bakalım başka çözümü yok cunku
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Geçen sene mutfağını bastılar önce karıncaydı sadece sonra bir iki günlüğüne köye gitmiştik bir geldim kanatlanmışlar tüldeler falan çığlık atmıştım mecbur ilaç sıktık kanatlanmadan çok mücadele ettim ama gitmediler tek çözüm ilaç oldu şimdi yine karıncalar başladı umarım kanatlanmazlar çok korkuyorum 
(178 puan) tarafından
Bnde ilaclatacam cnm
(91 puan) tarafından
Umarım bidaha gelmezler canım
(178 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Karınca ilacı al sprey şeklinde var oluşuna gelmiyot
(178 puan) tarafından
Yakağan a iyi gelir mi acaba

İlgili sorular