0 oy
722 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Sizin eşiniz de erken uyuyor mu, işten geliyor 2 3 saate hemen uyuyor vakit geçiremiyoruz, ayakta durduğu saatte de baktığı şey futbol yorumları, o kadar bunalıyorum ki

18 Cevaplar

+1 oy
(53,796 puan) tarafından
kizimi uyuturken illa babasi da gelecek yataga o uyusun diye bizde numara yaparken ya ikimizde siziyoruz yada o siziyo kalyyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Shshhsh benim.ki de kahveye gidyo haftanın 5 günü kesin kahvede evde dolsa sigara içiyor bahanesiyle.mutfajta oturyo bazen bende gidip yanjnda saatlerce oturyom falan. Sonra gidiyom yatiyom içeri amaan saldım ben artık shshshhs
(8,649 puan) tarafından
Alismissin artık :)
(145 puan) tarafından
Ben sinir olmaya başladım daha bir yıllık evliyiz anlıyorum yorgun oluyor ama tamamen salmış gibi
tarafından
He minnoş yaa 3 yaşında oğlum var bide hamileyim 4 buçuk aylik bazen eşim benim oglumdan daha çocuk oluyo kahveye gitme desem mizmizlaniyo mutfakta sigara çok içiyor gel yanıma desem bütün gün calisiyom az surda oturcam karışıyon diyo e bende napim saldım kendi haline:)))
tarafından
Yok deryacim bizim 14. Sene olcak o yüzden normal karşılıyorum hep dip dibe olmakta kavga çıkarıyoruz bu şekilde idare ediyoruz artık
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Çok haklısın valla.. dicek bişey yok 
(145 puan) tarafından
Yorgun evet anlıyorum ama, çabalayabilir işten geliyor uzanıyor uyuya kalıyor
(8,649 puan) tarafından
Aynısı başımda var merak etme anlıyorum seni
0 oy
(11,408 puan) tarafından
Keşke benimkide 2.3 saat sonra uyusa benimki sürekli uyuyu sürekli çocuklarım bile bıktı anne neden babamız hep uyuyo diyo kızım oğlum babasının taklidini yapiyo baba horluyo demek istiyo
(11,408 puan) tarafından
Keşke o adamdaki uykunun yüzde 25 i kızıma gecseydi birj sürekli uyuyo biri çok zor ve az uyuyo bu arada kızım 7 yaşında.
Eşim diyo aşıdan sonra böyle oldum eskidenden uyumayı severdi ama bu kadar değil belki asidandir belkide anasindandir yani genetiktir nedir bilmiyorum ama ben bıktım
(7,668 puan) tarafından
Asıyla alakasi yok bence uykuyu seviyor karışma diye asıyı bahane etti :) bizde asi olduk oyle bisey olmadi
(11,408 puan) tarafından
Bende yalan diyorum anana cekmissin işte ne aşısı diyorum birde horluyo aman yarabbim tüm evde sesi yankılanıyor yemin abartısız kukruyo uykudan kalkıyoruz kükremsinden birde inkar ediyo video yapıp attım isteydi açmış dedi yanındakiler şokla baktı tlfhnu hemen kapattim rezil oldum ne sesti dedim biz her gece çekiyoruz çoğu zmn salonda uyuyo kovuyoruz
(7,668 puan) tarafından
Uyku apnesi var demekki zararli aslinda bi doktora gorunmesi lazim. Bide kilosu varsa oda etkiliyor.
Uyku apnesi Allah korusun ani kalp krizine yol açabilir bi sorsun sağlik önemli
(11,408 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya diyecem git hastaneye
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Bizimkininde çenesi düşük dün sabah ezanina kadar lak lak yaptık sonra uyuduk bütün düzenimiz Allak bullak oluyor yaaa 
(145 puan) tarafından
En azından beraber vakit geçiriyorsunuz
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Benimki yemekten sonra oturduğu yerde uyuyor söylenince de yorgunum diyor modeller hep aynı :) tek gözüyle çocuk bakar orda hakkını yemiyim tabi 
(145 puan) tarafından
Evlenirken hayalim bu değildi hdhdjd
(1,815 puan) tarafından
Sevgiliyken ne güzeldi ya sabaha kadar konuşur uykusu gelmezdi ne hikmetse evlenince bir yorgunluk bir bitkinlik hayır asla benle alakası yok olamaz diyorum kendime :))
(145 puan) tarafından
Evlenince herşey bitiyormuş gibi davranıyorlar, kadınlar da bitmemesi için uğraşıyor sonra buna dırdır deniyor işte
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Yok uyumaz beraber yatarız 
(7,448 puan) tarafından
Benim için evet çocukları yatırıp beraber birşeyler yapıyoruz zaman geçiriyoruz
(145 puan) tarafından
Ne güzel, Allah sohbetinizi daha da arttırsın
(7,448 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️ ama sizin için daha çok erken böyle şeyler için daha bir yıl diyorsun benim eşimde çok yoruluyor ama mutlaka vakit geçiriyoruz bu çok önemli sen mi bişeyler yapsan acaba ne bileyim bir film vs ayarlayıp
(145 puan) tarafından
Baktım koltukta uyudu bende odaya geçtim, direkt uzanıyor uzanınca daha da uykusu geliyor, kaç kez söyledim koltukta yanımda otur uzanınca uyuyosun diye ama uyku ağır basıyor heralde, yarın tribini atarım zaten
(7,448 puan) tarafından
Yani yorulabilir ama hem daha yenisiniz hemde vakit geçirmek güzeldir daha paylaşacak çok şeyiniz var canım
0 oy
tarafından
Eşim 8de işten geldi yemek çay 10oluyor bir bakiyorum koltukta uyuyor uyandıririyifim odaya gidiyor sabahta altıda ise gidiyor yorgun oluyorlar ister istemez uyuyorlar yarın hafta sonu işten geldgnde uyumaz bire ikiye kadar 
(145 puan) tarafından
Genel olarak aynılar galiba
tarafından
Ewet canım yorgun oldukları için uyuyorlar bizde anlayış gösterelim
(145 puan) tarafından
Aslında anlayış gösteriyorum ama sürekli olunca insan ilgi bekliyor:(
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Bu ben şuan yataktayim bn adam filim izliyor uykucu taraf bnm bizde :D 
(145 puan) tarafından
Buda iyiymiş :))
(7,974 puan) tarafından
Napim bacım iki çocukla iflam kurudu :)
(145 puan) tarafından
Sende haklısın yat dinlen :)
(7,448 puan) tarafından
Valla bendede iki çocuk akşama kadar oturmuyorum ama akşam olunca uyumak yerine eşimle vakit geçiriyorum bütün gün uyucam diyorum ama akşam çocuklar uyuyunca o iş değişiyor bende :))
0 oy
tarafından
İşi gereği bugün sabah 5 de uyandı gitti akşam 9 du geldi. Gözleri kıpkırmızı kalk uyu diyorum. Yok çocuğu yatır kahve yap içelim beraber diyor şuan uykusu kaçsın diye balkonda oturmuş sigara içiyor kurban olurum ona. Konuşmalısın bence canım böyle hayat nasıl geçer 
tarafından
Kuzum işi ağırsa normaldir. Ben bile evde 1-2 fazla iş yapınca artık akşam olunca ayaklarımın altı sızlıyor değil oturmak sohbet etmek bile gelmiyor içimden öyle olunca . Sana karşı soğuk kötü değilse bırak uyusun. Çocuğunuz varmı ? Yarın Birgün çocuk olunca uyuyamaz zaten :)
(145 puan) tarafından
Haklısın, yok bana karşı soğuk değil fazla yoruluyor kendi de böyle olmak istemiyor elimde değil diyor, haftasonları daha fazla vakit geçiriyoruz Allah'tan:) hayır çocuğumuz yok
(11,408 puan) tarafından
Mls
Kız maşallah kıymetini bil vala benimki 3 gün 3 gece üst üste uyuyabiliyo yinede az uyudum diye vir vir yapiyor
tarafından
Gokefram inan çok biliyorum bende etrafında pervane gibi dönerim aman birşey isterse hemen yapayım diye. Seninki de neymiş öyle al eline bir tava vur kafasına uyku uyku nereye kadar:D
(11,408 puan) tarafından
Az kaldı ztn vuracam tavayi
0 oy
tarafından
İki senedir gün içinde en fazla 2 3 saat görüşüyoruz işten geliyor yemek yiyor bir saat geçmeden uyuyor genelde yapıcak birşey yok alıştım artık 
(145 puan) tarafından
Genel olarak aynılar, bende alışıcam galiba
0 oy
(63 puan) tarafından
Yalnız deglsin şu an tam karşımda yere uzanmış uyuyor :))
(145 puan) tarafından
Sinir bozucu :))
(63 puan) tarafından
Yo şu an hiç sınırlı değilim çok üzgünüm hatta çok yorgun gözleri kızarmış bir halde yanmda oturuyordu daha dayanamadı ben bebeğimin yanına gittim geldiğimde uyumuştu:) yoğun çalışanlarin Allah yardımcısı olsun
(145 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Oyun oynuyor hep video izliyo
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Benimki uyumaz dizi izliyoruz çay içiyoruz 12 gibi anca yatarız ben yatmadan yatmaz kaçkez diyorum git geliyorum diye ama söz dinleyen yok 
0 oy
(15,379 puan) tarafından
Uykuyu seviyor ama evde 2 çocuk var uyumaya vakit yok gece nöbetinde uyumazsa bazen oğlum veya kuzum uyurken uyuyor gün için de
0 oy
(6,868 puan) tarafından
Yemegi yer cay koy der cay demlemeden uyur kalir koca demlik cay bana kalır gecenlerde hatta cayi koydum o oturma odasindaydi bende yatak odasina cocugu uyutmaya gectim ikimjzde uyumus kalmis cayci 3 e kadar calismis cayci diye uyandim bende zaten Allah korudu 
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Gündüz çalışırken saat 5 te çıkıyor saat 7-8 e kadar uyuyor ellemiyorum bu günlerde zaten hem hasta hem iki iş adamın perti çıkıyor izin günlerinde uyutuyorum gezeriz evi temizleriz yemek yaparız iki gün izni oluyor peş peşe ikinci gün uyur 
0 oy
(14,407 puan) tarafından
gece  2 anca kapatıyor bu ara bi iki saat takılırdık ben uyuya kalıyorum

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,949 göst.
18 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde biranneadayıyımm (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde S. A. M05 (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 126 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,780 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 118 göst.
23 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Taze_anneee1 (478 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,904 soru

24,036,877 cevap

328,972 kullanıcı

...