Kizlar aklıma geldi hiç bir yerede giremiyorum sohbet edelim bari
ayy bsiey ankatacam kim görse akrablarda hep anlatırlar yazınca komik olur mu bilmiyorum ama anlatıp olayı Canlandırinca baya komik oluyor. yeğenim Antep fistiklarini açmış süte katıp yiyecekmiş baya iri ayrı ergen Bi çocuk aramızda zaten 8 yaş var ben 20 yaşındayım o işte 12 neyse dedim bana da verir misin. dedi sadece 2 tane al bu mutfaktan çıkınca bende aldım yeidm. meğer saymış hiç unutmam 46 taneymis gdi kaç tane yedin dedi bende 2 dedim yalan soyluyorsun 10 tane eksik dedi bana bitane vurdu daha fazla dayak yememek için bayılma numarası yaptım kendimi yere attım yengem mutfağa gelip bni yerde görünce çığlık attı abim Bi geldi 100 kg üstüme oturdu güya bni uyandırıyor Bi sağa yapıştırıyor Bi sola evde kıyamet çığlıklar abim dahada sert vurmaua başladı ama o kadar sert vuruyor ki gözlerimi açmama fırsat vermiyor nasıl. bağıra bağıra ağlıyor biri ambülans cgairiyro biri abimi üstümde almaya çalışıyor en son o kadar hızlı kulağima tokatı denk geldi ki aha dedim beynim patladı zangggg diye Bi ses. kolanyagi yüzüme gözüme derken gemzime kaçmış ve kusarak anca abimi durdurabildim. beni kucaklayıp kaldırırken bu adım attı tasiyamadi çap diye düşürdü kendide üstüme düştü. amcamlar felan geldi abimi herkes sakinlestiriyor kalktım ki omzum tutmuyor ve sol yanağım şişmiş. iki fıstık için ne maceraydi
Dogumumda odaya alindiktan sonra. Ayni oda da bir bayanla kaldik. Oyle konusuyoruz. Bir kadinda bagiriyor yani doguruyor. Yanimdaki diyor ki . Ay tobe tobe niye bagiriyor ki diyor . oysaki kendisi hastaneyi inletmis sesiyle.
Hayatta hep kotu anilarim aklima gelior bircok vardir ama hatirlamiyorum
Benim doğum 28 saat surdu az daha kalsam akraba çıkacaktım kadın doğumdakiler le
Hangisini anlatsam ki bilemedim hoşunuza giderse anlat diyin başka da anlatıyım en iyisi benim bi 2 teyzcemin çocukları evlendiler erkek kuzenimle kız kuzenim yani çokta yakinizdir küçük kızın doğumuna gittim teyzem de gelmisti işte ben evi çekip cevircektim çocuklara bkacakt8m teyzem de ablamla ilgilencekti hastanede faan neyse doğum oldu bitti çocuk 15 günlük falan ablamın üvey kaynanası çıktı geldi çocuğu ziyarete biz corumluyuz koftemiz verdir meşhur çiğ yenir kadın gelirken tavuk almış teyzem dedi ki ikramla uğraşma su tavuğu kadına ver tavla kandır ben senin kofteni çok seviyorum yapta yiyelim de dedi bende tamam dedim gittim kuzenimin kaynanasina işte dedim güllü teyze hazır gelmişken bi köfte yapsa da yesek çok canım çekti sen çok güzel yapiyosun dedim tam teşkilat kurdum tavuk bulgur baharatlar hepsi hazır kadın yere oturdu yoguruyo köfteyi teyzem koltukta eğildi aha güllü bacı su biberden kat bacım yapmış bek datli dedi kavanozu açtı biberi attı geri doğruldu poposu koltuktan kıpırdamadı ama ondan sonra bi koku sardı odayı ogurmeye başladık akşam oldu güllü teyze gitti işte banyoya girdim teyzem donunu çıkarmış makinaya atmış heralde orda altına s......
1,486,956 soru
24,308,588 cevap
344,584 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın