0 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,938 puan) tarafından

Kızlar benim kardeşim evli ben çok uzakta evliyim ayda yılda bir kere hatır için kardeşimle konuşuruz geçen kardeşimi aramıştım kardeşim de hoparlörü açmış eşi de yanındaymış Selam merhaba nasılsın Kim var yanında falan diye sordum bu lafımı demeden eşi oradan bağırıyor kızarak Ben buradayım söyle söyle ne diyeceksen dinliyorum dedi Ben de kardeşimin yüzüne telefonu kapattım ben dedim yani eşine böyle terbiyesizlik yaptı dedim Bir de seni hopörleri açıyorsun dedim sanki ben kötü bir şey mi dedim Seni öğretiyor muyum sanki ona karşı bir şey mi söyledim ben hep demiyor muydum senin eşini seviyorum diye dedim Of bu saatten sonra gözümden düştü dedim ondan sonra telefonu kapattım gelinimizin numarasını da sildim Yani bu konuda benim hatam var mı kızlar:(

6 Cevaplar

+1 oy
(2,365 puan) tarafından
Yani kim var yanında diyeceğine esin ne yapıyor durumu nasıl diye sorabilirdin  canım bnce 
(2,938 puan) tarafından
Ya ne bilim canim yani
(2,365 puan) tarafından
Bnce kardeşini ara tekrardan telefon kapandı de eşini de sor sonuçta ailenin kızı artık bnce  tatlıya bağla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakın ol sadece sen kim var demişsin abide oradan söylemiş hemen alınmana gerek yok ki kötü birsey görmedim ben 
(2,938 puan) tarafından
Ana kisarak bağırarak dedi
0 oy
tarafından
Gelininizde ne densiz. Ama sende niye öyle sordunki. Yanında kim olabilir eşinden baska
(2,938 puan) tarafından
Kim var kim yok anlamında sordum bazen dukanda olur arkadaşı olur evde olduğunu bilmiyorumki belki ailemdedir bide ben bizim gelini seviyordum demeki bana karşı kini varmis
tarafından
Belki kötü anlamda dememiştir kiz
(2,938 puan) tarafından
Vala ne bilim bende çok alinganim duglim ağladım numarasını sildim
tarafından
Abartma be sende ☺️ bunda ağlanacak ne var canım yaa
(2,938 puan) tarafından
Ben çok uzakta evliyim ondan zoruma gidiyor
tarafından
Zoruna gidecek birşey yok canım
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Belkide saka olarak takılmıştır sende baya sert çıkmışsın hayat böyle şeyleri sorun etmek için çok kısa diyeyim sana ayrica kardeşin o senin oda onun eşi yabancı deilki hoparlör açık olsa ne olur gerçekten arkasından konusmiycaksan sorun etmemen lazim
(2,938 puan) tarafından
Yani eşi bağırarak kızarak dedi dinliyorum konuş uzaktan bende böyle birşeyi beklemiyordum ondan
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Var tabi,  kardeşinin yüzüne kapatmak nedir? 

Şakaya vursaydın ya da yanında kimler var diyeceğine ne yapıyorsun nerdesin dese idin. Belki yemek yiyordu elleri kirliydi hoparlöre aldı bilemezsin ki sen ne diyecektin de kapattın asıl şimdi gerçekten dolduruyor modunda görünmüşsün. 
(1,276 puan) tarafından
Aynı şeyi yapsam bizim gelinde yapardı onu söyle söyle doldur kocamı falan derdi ama gülerek derdi, yapmayacağımı bilir. Sen biraz fazla alınganlık yapıyorsun bence gelinin niyeti gönül kırmak değildi. Geçmisiniz iyi idi ise gelini ara konuş, benim ne zaman kardeşimi dokdurdugunu gördün falan de içindekileri dile getir alındım falan diye
(1,276 puan) tarafından
Daha önceden sorun vardı ve sen gerçekten laf sokarcasına dediğini düşünüyorsan da sen bilirsin. Ama sırf adı gelin diye, görümce diye sevmemezkikte yapmayalım yav ;)
(2,938 puan) tarafından
Yani bu gelin ailemi sevmiyor ama benide sevmediğini gordum
(1,276 puan) tarafından
O zaman bilemiyorum keşke telefonu kapatmayaydın kardeşinin suratına ben hala orda kaldım, ne derse deseydi sen onu duymamazlıktan gelse idin gerekirse.. kardeşini dışlarsan geli iyice çeker kendine kendi tarafına o yüzden daha sık ara konuş falan derim ben. Hayırlısı olsun diyelim.
(2,938 puan) tarafından
Oyle yapacak konusacam
0 oy
tarafından
Valla yorum yapmicam sadece empati yapcam senin yerinde olsam yanında kim var demem eşin napiyo gibi biseyler sorarım özel bişey söyleyeceksem kardeşinin yerinde olsam hoarloru açmam ne alaka yani gelinin yerinde olsam yanında kim var deyince çıkar başka bi odaya giderim empati yaptım benim ailemin herseyini eşim biliyo mu bilmiyo anlatmıyorum bilmek zorunda da degi ya da eşim her ailevi sorununu herşeyini bana anlatiyo mu hiç sanmıyorum soylemek zorunda da değil saygı duyar çıkardım 
(2,938 puan) tarafından
Ya kardeşim bazı konuları anlatır konuşur annemle ilgili yada gerçekten beni sevmiyor gerçeği hiç bir gelin. Görümceli sevmez benimde anlatigim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 511 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 432 göst.
0 oy
7 cevap 246 göst.
+2 oy
12 cevap 389 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler