0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kız kardeşimle hiç anlaşamayız çok zıtız onun hareketleri batar bana hep eleştiririm o da eleştiriyorum diye darılır falan filan 3 4 günlüğüme yanıma geldi yakın yere göreve gelmişti görev bitince yanıma çağırdım kaldığımız sürece çok güzel vakit geçirdik ben yine yaptım yapacağımı o da yine beni sinir etti ama yine güzeldi birazdan uçağa binecek 33 yaşındayım çocuk gibi ağlayasım var ben niye alışamıyorum bu gelmelere gitmelere niye büyümüyorum nasıl saklayacağım gözlerimdeki yaşı 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
(7,977 puan) tarafından
Bende öyleyim canımdan çok seviyorum onları ama benim yanıma geldiklerinde kalplerini kiriyorun ama benim sorun farklı evde ben ve çocuklardan başkasını görünce sebebsiz sinir oluyorum herşeyi tek yapmaya alışmışım heralde o yüzden 
(14,429 puan) tarafından
benimki de beni 15 bin borca sokup döndu napalim kardeş cani sağ olsun
(7,977 puan) tarafından
(⁠・⁠o⁠・⁠)(⁠・⁠o⁠・⁠)(⁠・⁠o⁠・⁠)(⁠・⁠o⁠・⁠) cidden
(14,429 puan) tarafından
evet hemde oturma izni evrakları hariç onada avukat dahil 13 bin verdı eşim
(7,977 puan) tarafından
Yanlış anlama ama kardeşin niye vermedi bn olsam eşime mahcup olurum
(14,429 puan) tarafından
oldum zaten çaliştı küaforde kazanamadı o kadar annem de bana attı
tarafından
Yok o evin küçüğü aşırı sorumsuz umursamaz ben de aşırı pimpirikliyim ikimizde uçtayız bu açıdan ama çok üzüldüm gittiği ağlıyorum gizli gizli
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Kardeşim de gitmiş ablam bana kızdı demiş =) ama ben eleştirip müdahale etmiyorum o saçma sapan şeyler yapıyor,mesela biz bu şehirde yeniyiz epey kaldı arkadaş edinmiş onlarla eve çıkacağım diyor :angel: sonra içki içmişler gördüm, kahveye gidiyor gece 12 olmuş bana kapiya anahtar bırak diyor. Bi de bizim banyoda hiç havalandırma yok orda sigara içiyor yüz bin kere içme kokuyor dedim bi de hamileyim acayip kokuyor bana

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kardeşlerim için canımı veririm
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Ben de anlaşamam. Aslında iyi anlaşırız da bana karşı en ufak sınır ihlali yapıldığı an rezil rüsva edip haşlar dağlarım onları. Severmiyim? Çoook, her işlerine köpek gibi koştururum. Yazdan yaza gelirler zaten, giderken asla görüşmem. Vedalaşırsam eğer dağılırım. Son kahvemizi İçeriz, hadi snra görüşürz der ve gideriz. Bir daha kim bilir kaç Ay ya da yıl sonra görüşürz
tarafından
Ben dağıldım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 301 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 455 göst.
25 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lale95 (83 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 337 göst.
+1 oy