0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 saat önce tuvalete götürmeye başladım bezini çıkardım şimdiye kadar altına yapmadı çok şükür gece altini bağlamayı düşünmüyorum inşallah başarılı oluruz ilk denememizde bu arada 31 aylık kızım

Acaba gece kaldirip götürsem mi tuvalete

5 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Ya canım bebekler genelde gece çiş yapamaz ki benim kız 1 yaşında bezi sabah uyanınca doldurur en fazla bir kere yaparlar . Ama sen bir kere kaldır bence 
tarafından
Tamam canım sağol
(14,147 puan) tarafından
Benimki uc bucuk yasinda valla sakir sakid yapiuo gece tuvalete goturdugum.halde hem de
(13,439 puan) tarafından
Kiz nasil yapamaz benimkide 32 aylik. Kaldirmazsam 2 3 kere ustune isedigi oldu
tarafından
Yapıyor bazen benim kızımda yapıyor
(2,803 puan) tarafından
Kesin bezi çıkarınca yapıyorlar sinsiler shshsh
(14,147 puan) tarafından
Biz gunduzu cok cok oldu jestik geceyi de ben bazi nedenlerden dolayi erteledim ama bezi bile dolu olurdu cok gecerdi bile bazen simdi de bir hafta olmadi daha heralde ilk gunler guzeldo dun gece mesela kac kere gitmemize ragmen iki jere yapti nasil olacak ben de bilmiyorun
(14,147 puan) tarafından
Gecmemesi icin alta ne kullaniyorsunuz
tarafından
Alez kullaniyorum
(14,147 puan) tarafından
Cop poseti gecirmiyor :) ne ilginc akliniz da olsun
tarafından
Çöp poşeti toplanmiyor mu çocuk döndüğünde falan
(14,147 puan) tarafından
Biraz seriyorum ben fazla iyi oluyor altina gexmiyor
tarafından
Biraz seriyorum derken ince olduğu için toplanmiyor mu
(14,147 puan) tarafından
Yok kiz ortadan kesip kesip koyuyorum iste suana da kadar bir gecme durumu yasamadik☺️
tarafından
Deneyeceğim o zaman
tarafından
Ben bulunduğum ilçede alez bulamadım internetten aldım gelene kadar battal boy çöp poşeti geçirdim. Ama benim kızım oyun parkında yattığı için yatağı küçük. 70*110. O yüzden battal boy çöp poşetinin sadece altını kesip yatağa geçirdim. Üstüne kundağı vardı kalın onu serdim. Üstüne lastikli carsafi serdim. Biraz hışirdiyo ama direk yatağa geçirdiğim için toplanmadi
(14,147 puan) tarafından
Evet hisirdamasi oluyor biraz ama gecirmedi hic  ayneen
tarafından
İyimis valla denemek lazım deneyeceğim inşallah ❤️
(14,147 puan) tarafından
Dene dene guzel bir yontem.bu altina yapma.ne.zaman gececek bilmem cok zor oluyo gece
tarafından
Ya nedense benimki ilk ogrettigim zamanlar gunduz altına çok yapıyordu. Gece nerdeyse hiç yapmadi
(14,147 puan) tarafından
Biz.de gunduzu coj rahat kestik gece icin erteledim.baya hep bezi dolu olurdu asiri hala oyle tuvalete goturdugun halde yapiyor bir de
tarafından
Ay öyle yada böyle çok şükür ogrendilerya.
İnan ilk zamanlar gözümde o kdr buyuduki. Hiç ogrenemiycek sandım.
Ohhh şimdi kuş gibi rahatım.
Bez parasindanda kurtulduk. Birde 1 haftada ogrettimya 24 aylık bebeğime. Oh benden havalisi yok ☺️ahahah sanki ben çisimi tutmayı ogrendim
(14,147 puan) tarafından
Kiz Allah seni iyi etsin bez parasi biz de daha bitmedi:)
tarafından
Niyeki bı tane daha mı var
(14,147 puan) tarafından
Evet☺️15 aylik
tarafından
Ayy oda kucukmuss ☺️
(14,147 puan) tarafından
Evet kucuk o da  iki pasa iste kosturup duruyoruz:)
tarafından
Allah kolaylık versin cnm
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Ay benimki de 33 aylık oldu:( bi ara basladim 2 ay denedim.yapamadi biraktim. Suan kakasindan asiri sıkıldmmm:(( hem ön hem arka batiyor ayrica hemen pisik oluyor ama yine de beze yapmak istiyor kardesi doğduğundan beri daha berbat oldu. Bebeği değiştirdiğim bezin üzerine oturup beni de değiştir diyor:((( ne yapıcaz hic bilmiyorum:(((
tarafından
Allah yardımcıniz olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Gece kaldırıp gotursemmi derken?

Başka nasıl olcakki. Altına mi yapsin
tarafından
Bana yazmışsın ben atarlanmiyorum ben bişey demiyorum millete noluyo acabaa
tarafından
He ya valla sen gayet anlayışlı cevaplamissin teşekkür ederim ❤️
(1,667 puan) tarafından
Yok yok sana değil başka Bi ardaş galiba silmiş yorumunu daha sonra yanlış anlaşılma olmasın korkarım kalp kırmaktan cümleten iyi geceler
tarafından
Kötü bişey dememissin ki sadece soruma soruyla karsilik vermişsin :)
tarafından
Hatırlıyorum o arkadaşada bu tarz cevap vermiştim.
Sürekli altına kaçırıyor deliricem yazmıştı bende sakın pes etme çocuğunda büyümüş zaten  falan yazdım. Pes edeceğimi kim söyledi sizene falan yazmış. Kendi kendine olayı yanlış anlamıştı. Halbuki ben ona o anlamda demedim. Bende kızıma ilk ogrettigim zamanlar pes edecektim nerdeyse. Ama burdaki arkadaslar sakın pes etme ilk günler öyle oluyor sürekli kaçırıyorlar falan dediler. Bende gaza gelip devam ettim. Yoksa pes edecktim.
Bu arakdasda aşiri alıngan yada o gün regl günü falandı gereksiz alınganlık yapmıştı.
Şimdi gelmiş yine yaptığım yorumu beğenmemiş. Sonrada sildi alingan hanim
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Maşallah yavruna gece kaldırma kendi alışsın siz kaldırırsanız alışır kendi bide yatmadan önce tuvalete götürün suyuda 2 saat önceden kesiyorum çok susarsa az veriyorum sabaha kadar hiç kalkmıyor uykusu bölünmemiş oluyor 
tarafından
Uyumadan önce götürdüm şimdi uyuyor sizinki kaç aylik
(1,667 puan) tarafından
32 aylık bende daha yeni başladım tuvalet eğitimine 2 ay anca olmuştur 3 günde çözdü olayı inşallah sizinde kolay geçer
tarafından
İnşallah
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Tabi ki her çocuk farklı ama benim kızımı hiç kaldırmadım 2 saat önce sıvıyı kestim uyumadan önce tuvalete götürdüm daha 2 ay oldu 3 günde olayı çözdü sadece 2 gece kaçırdı inşallah sizinki de kolay geçer
tarafından
İnşallah sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (736 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 112 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,454 soru

24,085,903 cevap

331,467 kullanıcı

...