0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 saat önce tuvalete götürmeye başladım bezini çıkardım şimdiye kadar altına yapmadı çok şükür gece altini bağlamayı düşünmüyorum inşallah başarılı oluruz ilk denememizde bu arada 31 aylık kızım

Acaba gece kaldirip götürsem mi tuvalete

5 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Ya canım bebekler genelde gece çiş yapamaz ki benim kız 1 yaşında bezi sabah uyanınca doldurur en fazla bir kere yaparlar . Ama sen bir kere kaldır bence 
tarafından
Niyeki bı tane daha mı var
(14,147 puan) tarafından
Evet☺️15 aylik
tarafından
Ayy oda kucukmuss ☺️
(14,147 puan) tarafından
Evet kucuk o da  iki pasa iste kosturup duruyoruz:)
tarafından
Allah kolaylık versin cnm
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Ay benimki de 33 aylık oldu:( bi ara basladim 2 ay denedim.yapamadi biraktim. Suan kakasindan asiri sıkıldmmm:(( hem ön hem arka batiyor ayrica hemen pisik oluyor ama yine de beze yapmak istiyor kardesi doğduğundan beri daha berbat oldu. Bebeği değiştirdiğim bezin üzerine oturup beni de değiştir diyor:((( ne yapıcaz hic bilmiyorum:(((
tarafından
Allah yardımcıniz olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Gece kaldırıp gotursemmi derken?

Başka nasıl olcakki. Altına mi yapsin
tarafından
Bana yazmışsın ben atarlanmiyorum ben bişey demiyorum millete noluyo acabaa
tarafından
He ya valla sen gayet anlayışlı cevaplamissin teşekkür ederim ❤️
(1,667 puan) tarafından
Yok yok sana değil başka Bi ardaş galiba silmiş yorumunu daha sonra yanlış anlaşılma olmasın korkarım kalp kırmaktan cümleten iyi geceler
tarafından
Kötü bişey dememissin ki sadece soruma soruyla karsilik vermişsin :)
tarafından
Hatırlıyorum o arkadaşada bu tarz cevap vermiştim.
Sürekli altına kaçırıyor deliricem yazmıştı bende sakın pes etme çocuğunda büyümüş zaten  falan yazdım. Pes edeceğimi kim söyledi sizene falan yazmış. Kendi kendine olayı yanlış anlamıştı. Halbuki ben ona o anlamda demedim. Bende kızıma ilk ogrettigim zamanlar pes edecektim nerdeyse. Ama burdaki arkadaslar sakın pes etme ilk günler öyle oluyor sürekli kaçırıyorlar falan dediler. Bende gaza gelip devam ettim. Yoksa pes edecktim.
Bu arakdasda aşiri alıngan yada o gün regl günü falandı gereksiz alınganlık yapmıştı.
Şimdi gelmiş yine yaptığım yorumu beğenmemiş. Sonrada sildi alingan hanim
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Maşallah yavruna gece kaldırma kendi alışsın siz kaldırırsanız alışır kendi bide yatmadan önce tuvalete götürün suyuda 2 saat önceden kesiyorum çok susarsa az veriyorum sabaha kadar hiç kalkmıyor uykusu bölünmemiş oluyor 
tarafından
Uyumadan önce götürdüm şimdi uyuyor sizinki kaç aylik
(1,667 puan) tarafından
32 aylık bende daha yeni başladım tuvalet eğitimine 2 ay anca olmuştur 3 günde çözdü olayı inşallah sizinde kolay geçer
tarafından
İnşallah
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Tabi ki her çocuk farklı ama benim kızımı hiç kaldırmadım 2 saat önce sıvıyı kestim uyumadan önce tuvalete götürdüm daha 2 ay oldu 3 günde olayı çözdü sadece 2 gece kaçırdı inşallah sizinki de kolay geçer
tarafından
İnşallah sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (736 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 112 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,384 soru

24,085,287 cevap

331,434 kullanıcı

...