+1 oy
853 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

oğan cuceoglunun kucuklugunden herkese kocaman günaydın:D

12 Cevaplar

+2 oy
(10,041 puan) tarafından
Gunaydııınnnn canımmm:)) 

Ömer'im bal yanaklımm yaa ponçiğim benim maşallah sana, seni çok seviyommmmm:D 

Bissürü kalp size..

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
O da asenayi çok sevebilir :) tanışabilirler.. belki kanka belki daha fazlası:)) ömer de kocaman kocaman bi sürü kalpler yolluyor size ❤❤❤❤❤❤❤
(10,041 puan) tarafından
Tanışabilirler tabii:) kanka olsunlarda önce daha fazlası artık kendileri bilir:D teşekkür ederiz Ömer ponçiğim kalpler için ❣❣❣
(9,647 puan) tarafından
En yakın zamanda ilk adımları atmalarını tamammi ediyorum dunurcugum bu kalplerden benden sana ❤❤❤❤❤❤❤
(10,041 puan) tarafından
Yaa utandım ama bennn ❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yaaa kişi bir haber verir aşk olsun fatmaammm.. 

Oy Allahımm ama seni bir kere öpsem, koklasam ya ben çocuğum ❤️ maşaallah Barekaallah sana yakışıklımmmm o bakışlara ömür verilir ömür ❤️❤️❤️ bal çanağından sıçramış bal tanemmm , teyzen seni çok seviyor çok... E tabiki de hanımefendi, dünya tatlısı ablacığın Zehroş'umuda ❤️❤️❤️
(9,647 puan) tarafından
Yerim seni ballı lokmam;) bizde teyzeyi anzer balını anzer balının abisini pek çok pek çok seviyoruz :)❤❤❤❤❤
+1 oy
(6,775 puan) tarafından
Oyy kuzuma benim❣☺küccuk adamm☺maşallah yerimm ben seni❤❤❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Gunaydin gomlegini yiyesim geldi sabah sabah yaa
(9,647 puan) tarafından
Annammmm... aserdin mi sennn.. hemide gomlekkkk
(163,375 puan) tarafından
Valla ya bi yiyesim geldi ☺️
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Ya seni yerim yerim bu ne tatlis surat isirasim geldi maşallah Günaydın tatlım :)

(9,647 puan) tarafından
Artık saçlar gitti eski sempatisi azaldı:) ama yinede çok istiyosan ısırabilirsin:)
0 oy
tarafından
Is basindayiz :D gunaydinnn 
(9,647 puan) tarafından
Genel modu bu :D
0 oy
tarafından

Ya var ya yemin ederim yazıyı okumadan doğan cüceoğlu geçti aklımdan hahahahayyy inanılmaz :D küçük efendi etrafı karıştırma ve anneyi delirtme turlarına başlamış bakıyorum. Karnı tok sırtı pek sıra yaramazlıkta ,)

tarafından
Babasına mı çekti acaba? Sen öyle birine benzemiyosun çünkü ahsjshsj ya da burcundan dolayı olabilir yengeç balık falansa :))
(9,647 puan) tarafından
Babasıyla bi 14 yıldır birlikteyiz duygusuz odunun teki :D zamanla bende oduna döndüm bizim odun aile için fazlasıyla duygusal kırılgan nazlı:) akrep burcu aslında ama :)
tarafından
Akrepler de duygusal olur ama senin bebeğin sinirden de ağlıyo olabilir akrepse ahahah. Kıyamam ben o tostik kafalıya yaa
(9,647 puan) tarafından
Bak çok iyi tespit hee :) bizimki sınırlı de bisi he.. senin bebiş gelsin de bol bol mincir onu :)
tarafından
Ay sabırsızlıkla bekliyorum kuzum:) sizin pofuduklarla yetiniyorum uzaktan şimdilik☺️
0 oy
tarafından
Günaydın 

Yanakları gel beni yeeee diye bağırıyor resmen 
(9,647 puan) tarafından
Tamam tamam bi isirika musade var :)
tarafından
Ohooo olmaz ama bir kerecik mı sadece
(9,647 puan) tarafından
Neyse ben senden korktum hiç ısıtma:D
tarafından
Ama bu haksızlık ahhh burdan isirilabilinseydiiiii ahhh ahhh keşke teknoloji biran önce ilerlesin
0 oy
tarafından
Kurgucum Ömer kuşumu şuanda sana  çok benzettim aynı sennn❤️☺️☺️

Ben onu o parmaklarını yiyerim yiyerimmmmmm 

Küçük tavşanın yotonu ısırırım sneinnnn bu teyzen senin heryerini yesinnnn☺️❤️
tarafından
Ayy yok Kızım kendisi vericek kararı :D ben karışmam
tarafından
Anneeemm pek nazlı çıktı çıtırımızda, çıtır mıtır usulleri biliyor baksana fatmam :D
Yakında uygulamada çapkın kaynana diye adım çıkacak, minnoş kızları kandırıyor diye sayfadan atılacağım :D gözrdüğüme yazıyorum kanka geçen sende denk geldin ya minnakın kızını aldık, sen istedin hatta :D :D
(9,647 puan) tarafından
:D kız her an kavga sebebi olabilirsin :D :D citirim biliyo yol yordam he :D benim gibi hemen tav olmuyo
tarafından
:D şimdi Dünya'm, bebeğim sırf fatmayla  dünür olunmaz mı? :) hele şu ömerciğin sevdiceği :D
tarafından
Ayy kurgucuma ve ömerciğime laf yok prensip meselesi bu :D kız evi naz evi
Gülizarım sende cidden az çapkın değilsin heee
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Bence beğenme butonu lazım programa <3

(9,647 puan) tarafından
Yorum beğeniyoz tek :D
(3,443 puan) tarafından
Senin için kahve paylaştım kahve paylaşımına :)
(9,647 puan) tarafından
Du bakiyim kuzum :)
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ya bakışı kıyafeti herşeyi ayrı bi tatlı msllah <3

(9,647 puan) tarafından
Butun evlatlar öyle kuzum hepsine maşallah:)
(5,437 puan) tarafından
Aynen cnm hepsi ayri bi bal
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yaaaa yerim ben bunu yeter yakışıklım 
(9,647 puan) tarafından
Kız bu ne böyle:D bildigin evi onlar düzmüş:D maşallah he ben hiç böyle hediye görmedim:D tamam ozaman haklisin yani bi fincan takımı olmaz böylesine..  ne güzel ki hediyelesmeyi seviyorlar kuzum :) bu arada kayinvaliden nasıl oldu ? Son durum ne canim
(5,935 puan) tarafından
Kemoterapi ve radyoterapi alıyor canım.9cak 8 r kadar Her gun alacak çok halsiz saçlar %50 döküldü cokuzuluyorum rabbim şifasını fazlasıyla versin Allah başımızdan eksik etmesin
(5,935 puan) tarafından
Yok be koltuk takımı yatak odası  arka oda beyazdaysalar tv konsol hep biz aldık onlar 3 veya 5 parca işte:)
(9,647 puan) tarafından
Rabbim sağlık şifa versin kuzum :/ sizlere bagislasin allah insallah bu seferde yenicek..  anlatmıştın güçlü kadın bir kere yendi gene yenicek insallah..

Kız daha nolsun bu zamanda bukadarini yapmak cokta raslanicak sey degil kuzum masallah :)
(5,935 puan) tarafından
Amin canım.amin.rabbim nasip eylesin.de yendin çok.gucludur benim melek annem.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,124 soru

24,082,244 cevap

331,261 kullanıcı

...