+1 oy
857 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

oğan cuceoglunun kucuklugunden herkese kocaman günaydın:D

12 Cevaplar

+2 oy
(10,041 puan) tarafından
Gunaydııınnnn canımmm:)) 

Ömer'im bal yanaklımm yaa ponçiğim benim maşallah sana, seni çok seviyommmmm:D 

Bissürü kalp size..

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
O da asenayi çok sevebilir :) tanışabilirler.. belki kanka belki daha fazlası:)) ömer de kocaman kocaman bi sürü kalpler yolluyor size ❤❤❤❤❤❤❤
(10,041 puan) tarafından
Tanışabilirler tabii:) kanka olsunlarda önce daha fazlası artık kendileri bilir:D teşekkür ederiz Ömer ponçiğim kalpler için ❣❣❣
(9,647 puan) tarafından
En yakın zamanda ilk adımları atmalarını tamammi ediyorum dunurcugum bu kalplerden benden sana ❤❤❤❤❤❤❤
(10,041 puan) tarafından
Yaa utandım ama bennn ❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yaaa kişi bir haber verir aşk olsun fatmaammm.. 

Oy Allahımm ama seni bir kere öpsem, koklasam ya ben çocuğum ❤️ maşaallah Barekaallah sana yakışıklımmmm o bakışlara ömür verilir ömür ❤️❤️❤️ bal çanağından sıçramış bal tanemmm , teyzen seni çok seviyor çok... E tabiki de hanımefendi, dünya tatlısı ablacığın Zehroş'umuda ❤️❤️❤️
(9,647 puan) tarafından
Yerim seni ballı lokmam;) bizde teyzeyi anzer balını anzer balının abisini pek çok pek çok seviyoruz :)❤❤❤❤❤
+1 oy
(6,775 puan) tarafından
Oyy kuzuma benim❣☺küccuk adamm☺maşallah yerimm ben seni❤❤❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(163,410 puan) tarafından
Gunaydin gomlegini yiyesim geldi sabah sabah yaa
(9,647 puan) tarafından
Annammmm... aserdin mi sennn.. hemide gomlekkkk
(163,410 puan) tarafından
Valla ya bi yiyesim geldi ☺️
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Ya seni yerim yerim bu ne tatlis surat isirasim geldi maşallah Günaydın tatlım :)

(9,647 puan) tarafından
Artık saçlar gitti eski sempatisi azaldı:) ama yinede çok istiyosan ısırabilirsin:)
0 oy
tarafından
Is basindayiz :D gunaydinnn 
(9,647 puan) tarafından
Genel modu bu :D
0 oy
tarafından

Ya var ya yemin ederim yazıyı okumadan doğan cüceoğlu geçti aklımdan hahahahayyy inanılmaz :D küçük efendi etrafı karıştırma ve anneyi delirtme turlarına başlamış bakıyorum. Karnı tok sırtı pek sıra yaramazlıkta ,)

(9,647 puan) tarafından
:D doğum gününde çektiydik taa ozamanlar başladı afacanliklara :D bi çığlığı var bu aralar kulakları inleten cinsten
tarafından
Böyle alıcan o dombik suratını avcunun içineee sıkıcan bak bakalım bağırabiliyo mu ahahha
(9,647 puan) tarafından
:D te işte ozaman daha güçlü bagiriyo bide ağlıyo:D kız bu nasıl erkek bilmiyorum azıcık kızıyorum hemen gözü doluyo ağlıyo.. eliyle beni severken canımı açılıyo masuscuktan ağlıyorum hemen oda ağlıyo:D bu çocuk mızmız duygusal da bisi kime çekti hiç anlamadim
tarafından
Babasına mı çekti acaba? Sen öyle birine benzemiyosun çünkü ahsjshsj ya da burcundan dolayı olabilir yengeç balık falansa :))
(9,647 puan) tarafından
Babasıyla bi 14 yıldır birlikteyiz duygusuz odunun teki :D zamanla bende oduna döndüm bizim odun aile için fazlasıyla duygusal kırılgan nazlı:) akrep burcu aslında ama :)
tarafından
Akrepler de duygusal olur ama senin bebeğin sinirden de ağlıyo olabilir akrepse ahahah. Kıyamam ben o tostik kafalıya yaa
(9,647 puan) tarafından
Bak çok iyi tespit hee :) bizimki sınırlı de bisi he.. senin bebiş gelsin de bol bol mincir onu :)
tarafından
Ay sabırsızlıkla bekliyorum kuzum:) sizin pofuduklarla yetiniyorum uzaktan şimdilik☺️
0 oy
tarafından
Günaydın 

Yanakları gel beni yeeee diye bağırıyor resmen 
(9,647 puan) tarafından
Tamam tamam bi isirika musade var :)
tarafından
Ohooo olmaz ama bir kerecik mı sadece
(9,647 puan) tarafından
Neyse ben senden korktum hiç ısıtma:D
tarafından
Ama bu haksızlık ahhh burdan isirilabilinseydiiiii ahhh ahhh keşke teknoloji biran önce ilerlesin
0 oy
tarafından
Kurgucum Ömer kuşumu şuanda sana  çok benzettim aynı sennn❤️☺️☺️

Ben onu o parmaklarını yiyerim yiyerimmmmmm 

Küçük tavşanın yotonu ısırırım sneinnnn bu teyzen senin heryerini yesinnnn☺️❤️
tarafından
Ayy yok Kızım kendisi vericek kararı :D ben karışmam
tarafından
Anneeemm pek nazlı çıktı çıtırımızda, çıtır mıtır usulleri biliyor baksana fatmam :D
Yakında uygulamada çapkın kaynana diye adım çıkacak, minnoş kızları kandırıyor diye sayfadan atılacağım :D gözrdüğüme yazıyorum kanka geçen sende denk geldin ya minnakın kızını aldık, sen istedin hatta :D :D
(9,647 puan) tarafından
:D kız her an kavga sebebi olabilirsin :D :D citirim biliyo yol yordam he :D benim gibi hemen tav olmuyo
tarafından
:D şimdi Dünya'm, bebeğim sırf fatmayla  dünür olunmaz mı? :) hele şu ömerciğin sevdiceği :D
tarafından
Ayy kurgucuma ve ömerciğime laf yok prensip meselesi bu :D kız evi naz evi
Gülizarım sende cidden az çapkın değilsin heee
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Bence beğenme butonu lazım programa <3

(9,647 puan) tarafından
Yorum beğeniyoz tek :D
(3,443 puan) tarafından
Senin için kahve paylaştım kahve paylaşımına :)
(9,647 puan) tarafından
Du bakiyim kuzum :)
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ya bakışı kıyafeti herşeyi ayrı bi tatlı msllah <3

(9,647 puan) tarafından
Butun evlatlar öyle kuzum hepsine maşallah:)
(5,437 puan) tarafından
Aynen cnm hepsi ayri bi bal
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yaaaa yerim ben bunu yeter yakışıklım 
(9,647 puan) tarafından
Kız bu ne böyle:D bildigin evi onlar düzmüş:D maşallah he ben hiç böyle hediye görmedim:D tamam ozaman haklisin yani bi fincan takımı olmaz böylesine..  ne güzel ki hediyelesmeyi seviyorlar kuzum :) bu arada kayinvaliden nasıl oldu ? Son durum ne canim
(5,935 puan) tarafından
Kemoterapi ve radyoterapi alıyor canım.9cak 8 r kadar Her gun alacak çok halsiz saçlar %50 döküldü cokuzuluyorum rabbim şifasını fazlasıyla versin Allah başımızdan eksik etmesin
(5,935 puan) tarafından
Yok be koltuk takımı yatak odası  arka oda beyazdaysalar tv konsol hep biz aldık onlar 3 veya 5 parca işte:)
(9,647 puan) tarafından
Rabbim sağlık şifa versin kuzum :/ sizlere bagislasin allah insallah bu seferde yenicek..  anlatmıştın güçlü kadın bir kere yendi gene yenicek insallah..

Kız daha nolsun bu zamanda bukadarini yapmak cokta raslanicak sey degil kuzum masallah :)
(5,935 puan) tarafından
Amin canım.amin.rabbim nasip eylesin.de yendin çok.gucludur benim melek annem.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...