10+1 günlük gebeyim. Ilk bebeğim kalp atışı duyulduktan 4 gün sonra düşük oldu. Bu gebeligimde de kanama lekelenme sikayetlerim vardı başlarda kesen bozuk diyen kesen bos diyen 2 farkli hastanede 2 farklı doktora gittim üstelik biri Doç Dr. Kürtaj dediler aldirmadim 1 hafta bekledim sonunda baska hastaneye gittim ve bebegim göründü çok şükür. 6+3te kalp atışı oluştu. Ne kadar şükretsem az. En son 8+6da gittim iyiydi.
Yalnız bu sıralar gebelik kısmında 13. Haftada bebeğinin kalbi duran, bebeğinin gelişimiyle ilgili sorunlar yasayan bircok kisinin paylaşım yaptığını gördükçe psikolojim bozuldu. Surekli bebegim nasıl iyi mi kalbi hâlâ atıyor mu bunları düşünüyorum. Surekli endişe hali. Biliyorum bu haftada bebek hissedilmez ama bunu bile bile elimi karnıma götürüp hareketini kalp atışını filan hissetmeye çalışıyorum. Allah nasip ettiyse her türlü yaşar diyorum kendime nasibi yoksa ne yapsan boş diyorum kendimi sakinlestiriyorum biraz ama buna ragmen icimden korkuyu endişeyi atamıyorum. Bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim?